2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته بیایین درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 40 پست

منم زندگیم سراسر کتک خوردنع دیشب ایقد موهام کشید که الان نتونستم شونه بزنم به موهام

من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زندگیم سراسر کتک خوردنع دیشب ایقد موهام کشید که الان نتونستم شونه بزنم به موهام

ای بابا چرا شوهرا اینجوری سدن

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
منم این هفته همش به این فکر کردم که کاش زن نبودم اون وقت دنیا به جای بهتری تبدیل می کردم برای زنها

دقیقا به جرم زن بودن باید خیلی چیزا رو به دوش بکشیم😢گاهی وقتا میگم کاش بخوابم دیگه بیدار نشم💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
ای بابا چرا شوهرا اینجوری سدن

هشت سال این زندگیمه😔

من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺
من خودم هیکلم درشت ولی همسرم خیلی درشت تر و قوی تر

یه زن میتونه از شوهرش قوی تر باشه با سرو صدا داد و بیداد جیغ باید همچینش میکردی ب*ینه بخودش دیگه تکرار نکنه مرتیکه پفیوز

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دقیقا به جرم زن بودن باید خیلی چیزا رو به دوش بکشیم😢گاهی وقتا میگم کاش بخوابم دیگه بیدار نشم💔

ربطی به زن بودن نداره 

خیلی از مردا هم از دست زناشون عاصی ان و خسته 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
یه زن میتونه از شوهرش قوی تر باشه با سرو صدا داد و بیداد جیغ باید همچینش میکردی ب*ینه بخودش دیگه تکر ...

کاش منم یکم سیاست داشتم هوش از بی سیاستیمه خیلی دلم گرفته دیگه نمبفهمم چیکار کنم😭

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
اصلا مشکل مالی نداریم بخاطر همینم موندم که خودم که جوونیم داره میره ولی بچه هام تو رفاه بزرگ شن

ای بابا 

پس شاید مشکل روحی و افسردگی داشته باشه 

یا شایدم کلا بداخلاقه

ربطی به زن بودن نداره  خیلی از مردا هم از دست زناشون عاصی ان و خسته

😢خیلی دلم گرفته خواهر

کاش منم یکم سیاست داشتم هوش از بی سیاستیمه خیلی دلم گرفته دیگه نمبفهمم چیکار کنم😭

سیاست لازم نیست باید بری تو عمق جمله دوست داشتن خودت و کلیشه ای نبینی این جمله رو.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چقد بیشعوره ولش کن یه مدت سگ محلش کن تا  معذرتخواهی کنه  خوب کاری کردی جلو بچه دعوا رو کش ...

همیشه معذرت خواهی میکنه مثل چی پشیمون میشه ولی چه فایده قلبی که شکسته اعصابی که داغون شده اشکی که ریخته درست میشه

مامان صدرا زهرا  فروردینی