سلام شوهرم خیلی بهانه گیر و عصبیه دیشب رفتیم خونه باباش پسرم ۴ سالش سر سفره غذا نخورد براش برداشتم همسرم گفت بردار براش ولی بهش نده برای امشب که دفعه بعد سر سفره بخوره تو ماشین گفت گرسنه مه منم احساسی شدم بهش دادم بعد کلی سرم داد زد گفتم منم بلدم آنقدر سرم داد نزن محکم زد تو دهنم گفت میخوای چکار کنی بکن یالا واقعا دیدم هیچکاری نمیتونم بکنم چون پسرم از دعوا میترسه هیچکار نکردم خیلی دلم شکست که زنم تو این جامعه از جنس خودم متنفرم که به خاطر مهر مادری و قلبی که داریم همیشه باید بازنده باشیم
منم زندگیم سراسر کتک خوردنع دیشب ایقد موهام کشید که الان نتونستم شونه بزنم به موهام
من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺
منم این هفته همش به این فکر کردم که کاش زن نبودم اون وقت دنیا به جای بهتری تبدیل می کردم برای زنها
دقیقا به جرم زن بودن باید خیلی چیزا رو به دوش بکشیم😢گاهی وقتا میگم کاش بخوابم دیگه بیدار نشم💔
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
من یه عروس خون بسم که بخاطر بی فرهنگی خانواده وطایفه قربانی شدم😔که هشت سال زندگیم عذاب وخیانت و سختی💔 میشه برای اینکه بطور معجزه واری از این زندگی نجات پیداکنم یه حمدبرام بخونین💔🙏🏻🥺
یه زن میتونه از شوهرش قوی تر باشه با سرو صدا داد و بیداد جیغ باید همچینش میکردی ب*ینه بخودش دیگه تکر ...
کاش منم یکم سیاست داشتم هوش از بی سیاستیمه خیلی دلم گرفته دیگه نمبفهمم چیکار کنم😭
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
ربطی به زن بودن نداره خیلی از مردا هم از دست زناشون عاصی ان و خسته
😢خیلی دلم گرفته خواهر