2777
2789
عنوان

خانما بعد wc با چی خودتونو خشک میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 25 پست
سخته که تازه بوی بد میگیری  ممکنه بسوزه کنار روناتم

معمولا تو خونه هستم بیرون نمیرم

لباس زیرم تند تند عوض میکنم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری یعنی؟ خب ماهی خدا تومن باید پول بدی درسته؟ میشه بگی جنسش چبه ابعادش؟

نه اصلا از پارچه فروشی کیلوییا پارچه خریدم

هم پارچه حوله ای هم نخی رو به اندازه خود دستمال چیدم بعدم زیر چرخ دوختمش

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

تابستونا چیکار میکنی؟

الان دیگه باهمون دستمال خشک می کنم ولی همش خورد می شه خوب نیس شاید دوباره پارچه بگیرم ما چون جا نداریم زمستون تابستون بخاری سرجاشه تو دید نیس البته یه حالت نرده تزیینی جلو بخاری اونجا می تونم اویزون کنم 

واقعا؟؟؟؟ چطور شده بودی؟ تو دسشویی؟ خب میکروب میگیره اونجا

خارش وحشتناک احساس میکردم هی دارن سوزن میکنن اون قسمت 

گریه میکردم از شدت عذابش 

اره میتونی بیرون سرویس اویزونش کنی رفتنی داخل برش داری