2777
2789
عنوان

پذیرش دانشگاه

118 بازدید | 16 پست

سلام وقت بخیر. خودتون یا اطرافیانتون که تو همین چند سال اخیر نه خیلی قبل تر.کنکور داده و رفته دانشگاه

میشه رتبه و دانشگاه و نوع دولتی و غیر دولتی و... هم بگید و شهردانشگاه شو برام بگید

برای کنکور هم میخوام با رشته ها متفاوت هم میزان رتبه ها اشنا بشم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت پیش رتبه ۳۰۰ تجربی

پزشکی علوم پزشکی شیراز

رتبه ۵۷ دندانپزشکی علوم پزشکی شهید بهشتی

رتبه ۴۰ پزشکی تهران

همه دولتی

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
چه رشته وچه دانشگاهیومیخوای تابگم واست

رتبم امسال مطمعنا از ۱۰تا ۲۰ هزار میشه با این درصدایی ک حساب کردم

میخام ببینم چ رشته های ب درد بخوری هست ک من اشنا نیستم باهاشون ک موقع انتخاب رشته ازشون استفاده کنم 

دولی و نیمه دولتی هم میخام برم پردیس نه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اینو شما از سایت قلم چی ببین 

میخام با رشته های متفاوت اشنا بشم ک تو انتخاب رشته ب کار ببرم

سایت قلمچی بیشتر رتبه های برتر رو میزنه

منطقه3با9هزاروسیصد97و96بارتبه 8هزاروهشصدمامایی علوم پزشکی شیرازقبول شددولتی

بنظرت بخام برم مامایی با رتبه بین ۱۰تا ۲۰ هم میشه؟

برو پرستاری خیلی بهتره صد در صدم میاری

پرستاری خیلی بده اخه. میگن خیلی اذیت میشیم