2777
2789
عنوان

میشه خانمای با تجربه راهنمایی کنین

120 بازدید | 14 پست

من این ماه رابطه مشکوک با همسرم داشتم ولی قرص اورژانسی مصرف نکردم...ده روز بعد ازمایش خون برا بارداری دادم و منفی بود...دو روز بود که پریودم عقب افتاده بود بیبی چک زدم و منفی بود...ولی الان یه هفته از موعد پریودم گذشته و فقط پریروز دقیقا فقط یه لکه خون قرمز رنگ  بعد از رابطه داشتم همین.

مشکل چی میتونه باشه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی روبیکا ازخانم دکتر بپرس رایگانه

@InaznamoAynaz آیدیشه

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
اخه اونجا پرسیدم گفت قطعیه نتیجه ازمایش. باشه ممنون🙏🌹

حتی افرادی که آمپول آزادسازی تخمک میزنن دکتر میگه 18 یا 14 روز بعدش آزمایش نشان میده 

بی بی چک بزن اول صبح. الان دیگه با یک هفته تأخیر اگر باشه نشان میده 

پشت دیوار دلم، یه صدای پا میاد💙👶
یک هفته گذشته اگه باردارباشی با آزمایش نشون میده برو تست بده

بیبی چک زدم چند دیقه پیش منفی بود...من سابقه تنبلی تخمدان داشتم چند سال پیش با دارو حل شد احتمال داره اون باشه؟؟

بیبی چک زدم چند دیقه پیش منفی بود...من سابقه تنبلی تخمدان داشتم چند سال پیش با دارو حل شد احتمال دار ...

اره خب احتمال داره ولی بی بی رو باید صبح بزنی

منوهمسرمو نی نیمون