2777
2789

هر روز هفته درد میکشم حالت تهوع دارم سرگیجه دارم آخه این پریود چیه داره حالم بهم میخوره همه ی برنامه هام باید واسه این کوفتی بهم بخوره دارم از درد به خودم میپیچم هر چی دارو هست میخورم ولی هیچی اثر نداره😭😭😢میخواستم برم باشگاه ولی این پریود کوفتی نمیزاره حتی وایسم چه برسه ورزش کنم😔😔حالم از خونوادم بهم میخوره به جای ابنکه کنارم باشن مث عقده ای ها دارن غر میزنن سرم چی میشه یه ذره همراهم باشن😭😭😭 دارم گریه میکنم انقدر حالم بده خوش به حال دوستام حتی ذره ای درد ندارن انگار نه انگار پریودن ولی من همین ۷ روزشو باید به زور به برنامه هام برسم😒😿 هی بهم فشار میارن میگن تو دیگه خیلی لوسی و هیچ دختری مث تو نیست و داری بیخودی جو میدی ولی به خدا قسم دارم میمیرم🤮😵‍💫 از ساعت ۷ صبح بیدارم حتی نمیتونم از تختم بلند شم اه به خدا نامردیه یکی پریوده میتونه هر کاری دلش میخواد بکنه ولی من چرا اینجوریم😔😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن من پام شکسته 

پریود هم هستم 

عذااااابه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از صب هی دارم چایی نبات و هر چی تو خونه هست میخورم ولی انگار این درد تمومی نداره😪

عزیزم اگه کیسه ی آب گرم داری بذار وگرنه با اتو حوله داغ کن بذار رو کمر و شکمت سریع آروم میشه 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
منم از پریوی متنفرمممم 

آره واقعا به هیچ یک از برنامه هام نمیرسم هر ماه باید بهم بخورا واسه این😑 جالبه مامانم اینا هیچکدوم درد نداشتن ولی من نمیدونم چرا اینجوریم😶