2777
2789

تازه کنکور دادم به شدت حوصله ام سر میره از صبح تا غروب خانه تنهام هیچ جایی هم اجازه ندارم برم

دوست دارم کلاس رانندگی برم با همسرم صحبت کردم میگه نه

خودم یادت میدم ولی مطمانم یادم نمیده ماشین دستم نمیده 

بعدش من گواهینامه میخوام میخوام رشد کنم و مستقل شم. بوی بهبود از زندگیم نمیاد بخاطر همین میخوام از فرصت ها برای کمک به خودم استفاده کنم

چطور راضیش کنم کلاس رانندگی ثبت نام کنم 

قلق نداره؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو راننده ای که یاد می ده، زن هست! بعد رانندگی یاد بگیرن دیگه مجبور نمی شم انقدر سوار اتوبوس و تاکسی بشم و بخوام با مرد نامحرم حرف بزنم! 🤪 از دلایل خودش علیه خودش استفاده کن! 

یا ارحم الراحمین

شوهر منم همینجور بود 

خودم انگشترم فروختم رفتم ثبت نام کردم از بس که عاشق رانندگی و ماشین بودم قانعش کردم که خیلی دوست دارم برم و هی الکی هم ذوق میکردم کم کم راضی شد خخخ

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

ملاک تون واسه ازدواج چیه که بعدا به چنین مشکلاتی میخورید؟ مگه این چیزا رو چک نمی کنید ؟ اختیار همه چی میره دست یه مرد، که اکثرا همچین آدم شاخصی هم نیست. مال شما انشالله که حداقل خودش خیلی حسابی باشه. ولی جدا چرا ازدواج میکنید وقتی برا همه حقوق عادی باید التماس کنید

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
بگو با مامانم میرم 😐 والا منم میترسیدم همیشه با مامانم میرفتم  آخه یه سری اموزشگره دستش رو گ ...

خخخخ توهم مثل من با مامانت میرفتی منم شوهرم قید کرده بود که باید همه کلاسارو با چادر و با مامانت بری 😁

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
بگو راننده ای که یاد می ده، زن هست! بعد رانندگی یاد بگیرن دیگه مجبور نمی شم انقدر سوار اتوبوس و تاکس ...

شاید ازین مرداس خودش زنشو میبره میاره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

قلق نداره؟

7 ماه ازدواج کردم هنوز قلقش دستم نیومده

بشدت بداخلاق و خودخواه و زورگوهه 

اجازه هم نمیده برم بیرون حداقل بادی به کله ام بخوره بتونم رفتاراش تحمل کنم 

من توی این سن پر انگیزه و شوقم اسیر همسری شدم که بدبینه و سن بالاست رشد خودش کرده به علایقم اهمیتی نمیده

چطوری راضی شد ک کنکور دادی!جای دیگ قبول شدی میزاره بری؟

فق تهران اجازه داده خودمم تعجب می‌کنم چطور اینو راضی شده

میترسم قبول بشم اینم نذاره برم

اگه این کارو کرد خودکشی میکنم

چون خیلی خوندم