2777
2789

سلام دوستان  اومدم الان  برای خرید تبلت  میخام نقاشی دیجیتالی اموزش ببینم و کار کنم باهاش ولی  نمیدونم چی مناسب برای کار من مدل ها مختلف قیمت ها هم نجومی گیج شدم🥺مثلا حافظه چند گیگ اوکی ؟ سیم کارت خور باش یا نه؟ کیبورد داشته باش ؟مانیتور جند اینج ؟؟  برند اپل یا مایکروسافت میخام فقط لطفا دوستانی ک کار میکنن و اطلاع دارن راهنمایی کنن تبلت با چ مشخصاتی بگیرم هم تقریبا حرفه ای کار کنم هم امکاناتی ک میخام رو داشته باش ممنون🙏

میخام باهاش طراحی لوگو و اینام انجام بدم اگه اوکی بود و درامد خوب داشت یه لپ  تاب حرفه ای میخرم فعلن برای اول کار اپشن هایی که مناسب برای کار من بیان بگین چی بخرم 🥹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام باهاش طراحی لوگو و اینام انجام بدم اگه اوکی بود و درامد خوب داشت یه لپ  تاب حرف ...

خب مگه کلاسی که میری استادت خودش نمیگه چی باید بگیری؟

جلسه اول خودش توضیح میده چه مارک وبرندی باید بگیری دیگه 

خب مگه کلاسی که میری استادت خودش نمیگه چی باید بگیری؟ جلسه اول خودش توضیح میده چه مارک وبرندی باید ...

کلاس نمیرم عزیزم فارغ تخصیل نقاشی هستم از یوتیوب میخام خودم اموزش ببینم🥺

کلاس نمیرم عزیزم فارغ تخصیل نقاشی هستم از یوتیوب میخام خودم اموزش ببینم🥺

اووه اونجوری که سخت میشه برات 😐

من می‌خوام کلاسشو برم ولی هنوز لبتاب و قلم نوری نگرفتم ازاستادی که میخواستم شرکت کنم پرسیدم گفت شهریه روپرداخت کن ترم های اول فقط طراحی اولیه وخلق کاراکتر بعدش داستان نویسی بعدهم کاربانرم افزارهای اسکچاپ و چندتادیگه که یادم نیس بعدهم گفت خودمون میگیم چه لبتابی بگیرین که برای مبتدی قیمتش زیادگرون درنیاد

اووه اونجوری که سخت میشه برات 😐 من می‌خوام کلاسشو برم ولی هنوز لبتاب و قلم نوری نگرفتم ازاستادی که ...

اوه !! اونکه فقط دو سال دوره اموزشش طول میشه فقط🙄

اوه !! اونکه فقط دو سال دوره اموزشش طول میشه فقط🙄

نه می‌گفت هردوره ای سه ماهه 

خب الان خودت یعنی بدون کلاس یاد میگیری 

خوشبحالت کاش منم خودم می‌تونستم یاد بگیرم ولی نمیتونم ریسک کنم کلی هزینه قلم نوری ولب تاپ کنم آخرشم هیچی یاد نگیرم چی؟ 

نه می‌گفت هردوره ای سه ماهه  خب الان خودت یعنی بدون کلاس یاد میگیری  خوشبحالت کاش منم خو ...

از یوتیوب اموزش هاش هست اینجا بعضی ها گفتن خودشون باد گرفتن فوقش نشد میرم ی دوره میبینم انلاین کلاس بیخودی هزینه اس

از یوتیوب اموزش هاش هست اینجا بعضی ها گفتن خودشون باد گرفتن فوقش نشد میرم ی دوره میبینم انلاین کلاس ...

فعلن ک نمیدونم چی بخرم از ۳۰ تومن تا ۱۰۰ میلون مدل های مختلف اینجا پیشنهاد کردن منم بودجه ام محدود 😪