2777
2789
عنوان

شرایط خواستگارم چجوره

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 28 پست
چرا از چ نظر 

خودتون میدونین 

وقتی یک پسر باشه ازش توقع دارن مسئولیتش زیاده

مخصوصا از تنها عروسشون

مامانش مریض بشه پیر بشه اون پسر باید جمع کنه 

البته وظیفشه دیگه....

و چیزای دیگه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
خوبه بنظرم خانواده ش خوبن

مبخوره خوب باشن و آروم. مامانه  گغت من تو فکر بودم خونه رو بفروشم  یکم بزاریم روش  باهم بگیریم ولی دوست  ندارم مسولیت  گردن  بچم باشه ی مسافرت  بره فکر کنه من تنهام  برگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون میدونین  وقتی یک پسر باشه ازش توقع دارن مسئولیتش زیاده مخصوصا از تنها عروسشون مامانش ...

خب باید صحبت بشه 

الان خانواده خودم داداشم  تکه ولی هبچ توقعی از پسر  و عروس  نداریم. هرکاری ام باشه  دختر انجام میده 

رسم  نداریم از عروس  توقع  کنیم.ولی اینکه  ی سری  وظایف  داره چون باباش  نیست  بله گردنه این آقا...اما چ مقداری  مهمه

اشتباه محضه به خصوص که تک پسره تمام مسئولیت مادرش میفته گردنش  و تنشهایی که ممکنه از کنار هم ...

مبخوره خوب باشن و آروم. مامانه  گغت من تو فکر بودم خونه رو بفروشم  یکم بزاریم روش  باهم بگیریم ولی دوست  ندارم مسولیت  گردن  بچم باشه ی مسافرت  بره فکر کنه من تنهام  برگرده 

خونه نداشتن به کنار 

باید ببینی در آینده رابطه این آقای متاهل با مادرش چطوری پیش میره آیا از ایناست که هرجایی بخواین برین مادر هم هست 

کلا باید ببینی مسئولیتش در برابر مادرش تا چه حده که بعدها اذیت نشی

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
خونه نداشتن به کنار  باید ببینی در آینده رابطه این آقای متاهل با مادرش چطوری پیش میره آیا از ا ...

بله دقیقا این‌سوال  مهمخ برام..میدونم ی  وظایفی  داره ولی چقدر بودن مهمه

خب باید صحبت بشه  الان خانواده خودم داداشم  تکه ولی هبچ توقعی از پسر  و عروس  ن ...

پس خوبه.....طرف ما از پسر توقع زیاددارن

از لحاظ شرعی هم خیلی چیزا گردن پسره

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
خونه نداشتن به کنار  باید ببینی در آینده رابطه این آقای متاهل با مادرش چطوری پیش میره آیا از ا ...

بنظرت  اگر تماس  گرفتن بگم بیان...

ظواهر پسره  ا‌ونی بود ک‌تو ذهنم بوده همیشه 

اهوم .بنظرت  بگم بیان..

آره خواستگار الکی رد نکن.مث من پشیمون میشی

بنظرت  اگر تماس  گرفتن بگم بیان... ظواهر پسره  ا‌ونی بود ک‌تو ذهنم بوده همیشه

بگو بیان و باهاش چندجلسه رفت و آمد کن

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️