2777
2789
عنوان

شرایط خواستگارم چجوره

641 بازدید | 28 پست

خودم رفتم ۲۴ اون۲۵ سالشه۳ ساله  کار‌میکنه 

پدرش فوت شده ماشین داره. خونه نه میره اجاره‌نشینی..حقوق  ۱۰‌تا ۱۲.تک پسر. خواهرا متاهلن.میخورد خانواده خوب و‌با شخصیت  باشن.خود پسره هم مودب و خوب بود.برادرم ادم شناسی  خوبی داره میگفت میخوره  آینده و جنم داشته  باشه و بچه خوبیه 

یکبار اومدن حرف نزدیم شاید  اصلا  نپسند

منو.درکل میخوام ببینم خونه نداشتن رو فاکتور مهم بدونم تماس  گرفتن رد کنم یا بگم بیان حرف بزنیم.

صددرصد حرف بزن

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پسر ۳۰ساله ام خونه نداره واقعا چ توقعاتیه 😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان با این شرایط اقتصادی خونه داشتن خیلی سخته حتما مدت اشنایی داشته باشید اخلاق و رفتارش اوکی باش ...

از اون پسر  سنگینایی  ک اهل پوشیدن  رسمی و کیف دستی ان😝کلا خوشم  میومد از این تیپا