سلام خوبین .. من همیشه ملاکم برای انتخاب همسر این بود که هم تحصیل کرده باشه هم قبل ازدواج هیچ رابطه ای نداشته باشه و یا چشم چرون نباشه خب بعد الان یه شخصی رو تو محل پدریم پیدا کردم که پسر مجرد و با ایمانی هست فوق لیسانس عمران داره و تو یه شرکت سازه های فلزی کار میکنه حقوقش طبق قانون کار و انصافاااا پسر خیلی خوبیه تازگی با هم تو اینستا خیلی معمولی حرف میزنیم. دیشب گفت تا حالا دوست دختر نداشتم و گفت هیچ وقت به دخترا به اون صورت نگاه نمیکنم مثلا تو عروسی داداشش باهاش سلام علیک کردم ولی میگه اصلا متوجه نشدم میگه خجالت میکشم و سعی میکنم خیلی نگاه نکنم .. ینی واقعا این مورد کسیه که همیشه ملاکم برای انتخاب همسر بوده و میدونم و خوب میشناسم که دروغ نمیگه به نظرتون چطور میشه همچین گزینه ای رو مخشو زد خیلییی اخه دلم میخواد بتونم مخشو بزنم 😂😂 اخه خیلییی این ادم خوبه مثل یه فیلم بود شهاب حسینی بازی میکرد بشدت مذهبی بود بعد تو دانشگاه با یه دختر شیطون اشنا شده بود بعد دختره هی رفت و اومد تا مخشو زد 🤣🤣 اسم فیلم یادم نیست ولی من میخوام مثل اون دختره اینو جذب کنم
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲