2777
2789

سلام خوبین .. من همیشه ملاکم برای انتخاب همسر این بود که هم تحصیل کرده باشه هم قبل ازدواج هیچ رابطه ای نداشته باشه و یا چشم چرون نباشه خب بعد الان یه شخصی رو تو محل پدریم پیدا کردم که پسر مجرد و با ایمانی هست فوق لیسانس عمران داره و تو یه شرکت سازه های فلزی کار میکنه حقوقش طبق قانون کار و انصافاااا پسر خیلی خوبیه تازگی با هم تو اینستا خیلی معمولی حرف میزنیم. دیشب گفت تا حالا دوست دختر نداشتم و گفت هیچ وقت به دخترا به اون صورت نگاه نمیکنم مثلا تو عروسی داداشش باهاش سلام علیک کردم ولی میگه اصلا متوجه نشدم میگه خجالت میکشم و سعی میکنم خیلی نگاه نکنم .. ینی واقعا این مورد کسیه که همیشه ملاکم برای انتخاب همسر بوده و میدونم و خوب میشناسم که دروغ نمیگه به نظرتون چطور میشه همچین گزینه ای رو مخشو زد خیلییی اخه دلم میخواد بتونم مخشو بزنم 😂😂 اخه خیلییی این ادم خوبه مثل یه فیلم بود شهاب حسینی بازی میکرد بشدت مذهبی بود بعد تو دانشگاه با یه دختر شیطون اشنا شده بود بعد دختره هی رفت و اومد تا مخشو زد 🤣🤣 اسم فیلم یادم نیست ولی من میخوام مثل اون دختره اینو جذب کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرمن که بشین تا بیاد خواستگاری 

نمیدونم همچین شخصیتی علاقه داشته باشه با دختری که تو اینستا باهاش حرف زده ازدواج کنه یا نه 

اینستا بد نیستااااا ریپلای نکنین بخورین منو ،فقط هرکس ی اخلاقی داره خب،این یارو شاید دخترآفتاب مهتاب ندیده میخواد

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
😐😐😐آهان اون وقت پسر خوبیه بعد اومده با شما داره صحبت میکنه تو اینستا؟!

خیلی عادی نگاه میکنه اصلا تو فاز چیزی نیست باور کن 

چون یه جورایی فامیل دور حساب میشیم خیلیییی عادی به چشم دوست دختر اصلا نگاه نمیکنه