2777
2789
عنوان

تو این ۷ ماه بچه داری یه روزم کمکی نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 76 پست
قرار نیست همه چی اوکی باشه اولیت خودتی دوم بچه سوم خونه زندگیت همیشه گردگیری نکن همیشه غذای عالی نپز ...

کاش میشد عکس بدم ببینی فقط

یعنی کف آشپزخونه انگار سال هاست کسی نیست

پریروز مامانم برا یه کار واجب اومده بود (وقتی دلش باشه و کار داشته باشه میاد) گفتم یچه خوابه بیدارش نکن من صبحونه بخورم برم کارامو بکنم

بیدارش کرد

بعدم گفتم کف آشپزخونه رو میخوام بشورم کسی نیست بچه رو نگهداره

با دنیایی از آشفتگی کارشو انجام داد

بچه بغل منو گذاشت رفت

کاش میشد عکس بدم ببینی فقط یعنی کف آشپزخونه انگار سال هاست کسی نیست پریروز مامانم برا یه کار واجب ...

ب بین من پسرم میذارم رو روک بازی میکنه کار میکنم خیلی وقتها غرغر میکنه باهاش حرف میزنم میخنده نگاه میکنم دوباره کار میکنم عادتش دادم که نون سنگک میخوره بااون میره جلو تلویزیون کارم تموم میشه جارو میکشم اونم میدوه دنبالش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنظرم حق داری خواهر این موقع به درد ادم نخوره پس به چ دردی می خوره بالاخره یه روزی اونم به تو اح ...

شرمنده شدنشون به چه دردم میخوره عزیز

تمام بدنم از کار و خستگی و بیخوابی درد میکنه

واقعا عصبی شدم و کلی استرسی

فقط شکر کن خودت و بچه سالمین این نعمتی که ب تو داده هزاران هزار نفر منتظرشن ب عقیده من حاظرم 3 تا بچ ...

دعا کن قلبم آروم بشه و داشته هامو ببینم

بیخیال اطرافیان بشم

دارم اذیت میشم

من تو وضعیتی بودم که خودم با نوزادم بقلش میگرفتم یک ماهش بود میرفتم نون میگرفتم میومدم دکتر مریضی بی خوابی خودم انجامش دادم حتی شوهرمم خونه نبود خودش یک یاری بود که اذیتتم میکردن ولی شکر خدا خودم بچه ام سالمیم 

دعا کن قلبم آروم بشه و داشته هامو ببینم بیخیال اطرافیان بشم دارم اذیت میشم

میدونی چکار کن ب بین الان تو وضعیت خیلی بده زندگیم دیدم زن و شوهر شاد کنار همن 2 تا بچه دارن بچه اولی حدود 5 یا 6 ساله رو کالسگه عقب مونده بود شگر کردم از سلامتی پسرم داشته های خودت ب بین تا نداشته هاتو 

تو دلت غصه نمیخوردی؟ چطور خودتو آروم میکردی؟

اولش که زن و شوهرها میدم یا دکتر میرفتم پدر و مادرها باهم میدیدم خیلی غصه میخوردم ولی ب خودم اومدم حتی دیدم این نقطه قوته ساعت خواب بچه خودم تنظیم میکنم کسی نیستش گیر بده بچه رو اینجور نگه دار یا اون جور نگه دار خودم تنها رفتم 2 ماهگی ختنه کردم آوردم نگهش داشتم خیلییی بهتره هییی یکی گیر بهت بده فضولی کنه 

این روضه ها رو خوندم برات که ب خودت بیایی نگی مامانم فلان بسان مامانم حتی نمی تونست چند قدم راه بره تازه زایمان کرده بودم 15 روزم نشده بود سزارین خودم بچه مامانم بردم دکتر واسه پاش می بینی بدتر از توهم هست عاشق این بودم شبها که با کالسگه با پسرم میریم دور دور شب میومدیم 2 تایی میخوابیدیم بی منت 

بچه های داداشم کلا اونجا بزرگ شدن حتی یه زنداداشم که مثلا مامانم ازش بدش میاد سه ماه اول اونجا بود ...

هعی خواهر

تاپیکت رو دیدم و داغ دلم تازه شد

بچه من دو ماه و نیمه

برای زایمانم مثل مهمون فقط یک ساعت اومد نشست و رفت

هر چی بهش گفتم حداقل دو سه روز بمون پیشم قبول نکرد

بهانه میاورد که مرغ و خروس تو خونه دارم و خر و گاو دارم.

بچم بعد از اینکه بدنیا اومد شیر نمی‌خورد 

قندش افتاد و دوازده روز بیمارستان بستری بود.

دلم خیلی شکست 

این روضه ها رو خوندم برات که ب خودت بیایی نگی مامانم فلان بسان مامانم حتی نمی تونست چند قدم راه بره ...

ممنون از تجربیاتت

چطور تا ۲ تحمل میکرد؟

دختر من نهایت یساعت بمونه تو کالسکه بعدش باید بغلش کنم

هعی خواهر تاپیکت رو دیدم و داغ دلم تازه شد بچه من دو ماه و نیمه برای زایمانم مثل مهمون فقط یک ساع ...

عزیزممم

خیلی سخته

واقعا چرا اینا اینجورین؟

خیلی بی عاطفس اصلا یجوریه

من همش حس میکنم بی مادرم