2777
2789
سلام دوستان پسرم 3 ماه و ده روزشه .دوروز پیش ختنه کردیم به روش حلقه اما از زیر پوستشو برش زده .از همون موقع پاهاشو ک تکون میده قطره قطره خون پس میده طبیعیه؟؟تو بیمارستان ک دیدم به دکتر و پرستار گفتم گفت طبیعیه ولی ادامه داره هنوز و اینکه دیروز خداروشکر هیچ مشکلی نداشت ولی دیشب دوباره برای جیشش خیلی اذیت شد و گریه میکرد.صبح هم بی قراری میکرد بچم داغون شد.تو رو خدا کسی تجربه داره بگه؟از ترس از دیشب تا الان تو اب نزاشتم ک زخمش تازه نشه
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
من سنتی ختنه کردم خون ریزی زیادی نداشت حلقه رو نمیدونم عزیزم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون صبا جون .خون زیادی نیست ولی همون چند قطره میترسونم.اخه شنیده بودم حلقه خونریزی نداره
من پسرمو ۴ ماهگی ختنه کردم حلقه.روز نهم افتاد حلقش . خیلی زجر کشیدم‌هط یک تکش کنده میشد هرروز روز هستم فقط اندازه سر سوزن وصل بود بچم داغون شد. فقط دکترش گفته بود روزی دوبار بچه رو بشونم توی وان پر از اب و شامپو بچه و با حلقش ور برم .بعدشم خشک کنم پماد بزنم
فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است. حقوق برابر زن و مرد.
باشه لیانا جان تا غروب من میمیرم و زنده میشم.دعا کنین چیزی نباشه دیگه تحمل جیغ کشیدنا شو ندارم
اگه خون میاد کاملا غیرطبیعیه و هر چه سریع تر برسونش به بیمارستان تا معینه بشه. خدای نکرده دیر نشه.
سعی کن آنقدر کامل باشی .... که بزرگترین تنبیه تو...... برای دیگران ..... گرفتن خودت از آنها باشد!
منم گفتم سنتی باشه بهتره اول اینکه همسرم قبول نکرد و اینکه دکتر معاینه کرد گفت حلقه بهتره زیبا تر میشه.اخه زیبایی بخوره تو سرم اینقدر اذیت نمیشد