2777
2789
عنوان

پسرمو ختنه کردم قطره قطره خون میاد بی قراری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 34 پست
ارغوان جان بچه خواهر من همین طور بود وقتی خونریزی رو دیدیم زنگ زدیم دکترش و گفت فورا" برسونید بیمارستان تا بیام . بیچاره اینقدر نگران بود که وقتی ما رسیدیم اون زودتر رسیده بود. و گفت که خونریزی نباید بکنه به هیچ عنوان. برای همین میگم نذار برای عصر.
سعی کن آنقدر کامل باشی .... که بزرگترین تنبیه تو...... برای دیگران ..... گرفتن خودت از آنها باشد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون بیشتر از قطره قطره بود. در حد شاید ده بیست قطره. گفت احتمالا آلتش به چیزی گیر کرده که اینطور شده.
سعی کن آنقدر کامل باشی .... که بزرگترین تنبیه تو...... برای دیگران ..... گرفتن خودت از آنها باشد!
پسر خودم رو سنتی عمل کردیم. خیلی بهتر بود. بهش استامینوفن دادم و مثل حالت قنداق پیچیدم و خوابوندمش.
سنتی بهتربود گلم کاش سنتی انجام میدادین!!زیبایی میخواین چیکار!!یه چیزی بهش بده آروم بشه بخوابه!!زنگ بزن به دکترش
میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی
قطره که میدم بهش.دیشب ک برای جیشش بی تابی میکرد چربش کردم تا تونست جیش کنه با دوستان الان میبرمش دکتر ممنونم از همتون
من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
جرا دکتر ببری طبیعیه خب قرار نیست برا هرکار تلپ و تلپ برین دکتر خونش ک طبیعیه فقط قطره استامنیفون مرتب بده ک بچه درد نکشه روز اول هر ٤ ساعات روز دوم هر ٦ ساعت روز سووم هر ٨ ساعت دوس داشتی قطع من والا ادامه بده تا ٥ روز
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻