2777
2789

من نمیدونم هر واحد هزینش چقدره اما تو اینترنتنوشته شهریه ثابت ۴تا ۵تومنه...لطفا درمورد هزینه متغییر توضیح بدین

من بابام استاد دانشگاه رشته معماری بوده

اصلا بهت این رشته رو پیشنهاد نمیکنم ب من گفت اگه میخوای بری معماری کلا قید دانشگاه رو بزن

اولا دانشگاه آزاد خودش هزینش زیاده دوما ی رشته ایه ک خیلیییی وسیله های جانبی زیادی داره و رشته پرخرجیه و بازار کارش واقعا اشباعه و نمیدونم چ رمزی باید بزنی ک توش موفق بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام استاد دانشگاه رشته معماری بوده اصلا بهت این رشته رو پیشنهاد نمیکنم ب من گفت اگه میخوای بری ...

رمزش روابط اجتماعی بالا و شرکت توی انواع رویدادها و سمینار ها و مسابقه ها و چسبوندن خودت به استاداست حتی بعد دانشگاه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من بابام استاد دانشگاه رشته معماری بوده اصلا بهت این رشته رو پیشنهاد نمیکنم ب من گفت اگه میخوای بری ...

میگما تو که بابات استاد دانشگاهه میدونی هر واحد مثلا چقد حساب میشه

رمزش روابط اجتماعی بالا و شرکت توی انواع رویدادها و سمینار ها و مسابقه ها و چسبوندن خودت به استاداست ...

چسبوندن خودت به استاد مثلاچطوری خودتو به استاد باید بچسبونی ...اخهمن روابط اجتماییم خیلی بالاست

چسبوندن خودت به استاد مثلاچطوری خودتو به استاد باید بچسبونی ...اخهمن روابط اجتماییم خیلی بالاست

با چاپلوسی و خودتو خیلی فعال و پایه نشون بدی

اکثرا که اینکار رو میکنن استادا میبرنشون توی شرکت هاشون

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من فکرم جاهای بد رفت😁

ایشالا در اون حد نبوده باشن😅 ولی کلا جو دانشکده معماری زیادی راحته نسبت به بقیه رشته ها

ولی اتفاقا اکثرا استادا پایه و با جنبه بودن. هول نبودن با اینکه روابط صمیمانه بود. ولی متاسفانه دانشجوها... البته ظاهرش اینطوری بود دیگه باطنشو الله اعلم

ایشالا در اون حد نبوده باشن😅 ولی کلا جو دانشکده معماری زیادی راحته نسبت به بقیه رشته ها ولی اتفاقا ...

من هم سرزبون دارم هم اجتماییم هم معماری دوست دارم اما نمیدونم واحد برداشتن چقد هزینه داره

من هم سرزبون دارم هم اجتماییم هم معماری دوست دارم اما نمیدونم واحد برداشتن چقد هزینه داره

هر ترم شهریه فرق میکنه. کلا بستگی به واحدایی که بر میداری داره

شهریه ثابت رو که باید از دانشگاهتون بپرسی، شهریه متغیر هم هر درسی بسته به تعداد واحداش یه قیمتی داره و اون اضافه میشه به شهریه ثابت

مثلا درسای عمومی معمولا ۲ واحد هستن، دروس تربیت بدنی ۱ واحد هستن، دروس تخصصی تعداد واحداشون بیشتره مثلا ۳،۴ واحد هستن. ترم آخر هم که طرح نهایی یا همون پایان نامه هست، شهریش از همه ترما بیشتره چون طرح نهایی ۶ واحد هست

قبلا اینجوری بود، اگر که قانونشون تغییری نکرده باشه.

کلا رشته پر خرجیه. اونایی که وضع مالیشون خوبه بهشون راحت تر میگذره چون پروژه هاشونو میدن بیرون براشون انجام بدن مگر اینکه خود طرف دوست داشته باشه خودش انجام بده یاد بگیره، اونایی هم که مثل من وضع مالی خوب نبود، خیلی خیلی خیلی سخت گذشت. شب بیداری های فراوان، شب تحویل پروژه وحشتناکه از نظر فشار جسمی و روحی. البته منبا استادای سختگیر میگرفتم چون میخواستم یاد بگیرم. واقعا همش بستگی به خودت داره که چطور برات بگذره. از من بهت نصیحت اگر رفتی خیلی به خودت سخت نگیر چون ۹۰ درصد چیزایی که یاد میدن اصلا به درد بازار کار نمیخوره، همون روابط اجتماعیت رو بالا ببر و توی پروژه ها و مسابقات و رویداد های معماری فعال باش و شرکت کن و از ترم اول و دوم شروع کن نرم افزارا رو یاد بگیر و از ترم ۶ به بعد هم سعی کن یه شرکت پیدا کنی بری اونجا کارآموزی

هر ترم شهریه فرق میکنه. کلا بستگی به واحدایی که بر میداری داره شهریه ثابت رو که باید از دانشگاهتون ...

با خودم گفتم نرم افزار یاد بگیرم پروژه های دیگرانو درست کنم هزینه دانشگاهمو جور کنم

با خودم گفتم نرم افزار یاد بگیرم پروژه های دیگرانو درست کنم هزینه دانشگاهمو جور کنم

آره اینم میشه اما یادمه اون موقع ها از ترم ۴ به بعد اجازه داشتیم از نرم افزار ها استفاده کنیم. ترم های قبلش باید نقشه ها رو دستی ترسیم میکردیم و ماکتشو دستی میساختیم اجازه نداشتیم از برش لیزر استفاده کنیم.

ولی خب بستگی به استاد هم داره. شاید الان دیگه سخت نگیرن و از همون اول اجازه بدن

آره اینم میشه اما یادمه اون موقع ها از ترم ۴ به بعد اجازه داشتیم از نرم افزار ها استفاده کنیم. ترم ه ...

تو نرفتی سرکار ....چقد دلم میشکنه که نمیتونم تو رشته مورد علاقم برم بخاطر محیطش و مشکلات مالی