2777
2789

اصلا منظورم این نیست به یه سری ها میگن فیلم کثیفی و فلان نه!! 

ولی اونطور که فکر میکردم قوی نبود که ادم رو جذب کنه،،، 

من نصفه های فیلم خسته شدم،،، خواستم از نصفه نگاه نکنم 

اصلا خوشم نیومد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم بدی نیست ولی عالی و شاهکار هم نیست 

نسبت به فیلم هایی که اصغر فرهادی میسازه ، این فیلم پایین تر است ولی در کل بد نیست،  خیلی ارجاعات مهم داره البته زیاد از حد شده یه جاهایی

منم انتظارم بیشتر از اینا بود .یه جاهاییش که کلا منطقی نیود مثلا اونجا که لیلا حاتمی راحت سوار ماشینش شد و باهاش رفت خونه.حداقل یکم مقاومتی تلاشی برای باز کردن در !حتی میتونست خودشو مینداخت بیرون از ماشین 

منم دوست نداشتم ، احساس میکنم با زندگی های واقعی دور بود

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

خوبه که اولین فیلم بدون سانسور بعد انقلاب

چون بدون سانسوره دیگه خوبه؟؟ 

اتفاقا چون بدون سانسور هست ایتقد پرفروش شده 

وگرنه من خوشم نیومد،،،، خسته کننده بود واقعا،،، خیلی که تعریف میکردن جالب نبود خدایی

مثلا ابد و یک روز رو اگه ده بار نگاه کنی خسته نمیشی،،، اینقد دیالوگ ها حرفه ای و بازی ها حرفه ای بود 

چون بدون سانسوره دیگه خوبه؟؟ اتفاقا چون بدون سانسور هست ایتقد پرفروش شده وگرنه من خوشم نیومد،،،، خست ...

دقیقا

با فیلمهای مثل متری شش و نیم، برادران لیلا، ملاقات خصوصی ..

قابل مقایسه نبود اصلا

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

منم انتظارم بیشتر از اینا بود .یه جاهاییش که کلا منطقی نیود مثلا اونجا که لیلا حاتمی راحت سوار ماشین ...

دقبقا دقبقا همین رو میخواستم بگم 

یه سیلی خورد دیگه نشست تو ماشین تا مقصد!! 

یا بچه های سی چهل ساله از یه پدر پیر کتک میخوردن!! 

اصلا فیلم قوی نبود 

واقعیتش از بازی ها هم خوشم نیومد