2777
2789
عنوان

کیا معماری دانشگاه ازاد رفتن خواهش میکنم بیلید

| مشاهده متن کامل بحث + 7721 بازدید | 42 پست
تو نرفتی سرکار ....چقد دلم میشکنه که نمیتونم تو رشته مورد علاقم برم بخاطر محیطش و مشکلات مالی

نه من راستش معماری علاقم نبود، ترجیحم بود! بعدم تو دانشگاه سخت تلاش کردم و خیلی موفق فارغ التحصیل شدم حتی کارآموزی میرفتم ولی دقیقا همون سال کرونا اومد و خونه نشین شدم بعدم دیگه درگیر افسردگی و وسواس دیگه چون فاصله گرفتم از فضاش سختمه برگردم به کار و اینا یجورایی اعتماد به نفسمو از دست دادم و انگیزه ندارم.  خیلی چیزا هم یادم رفته. البته اشتباه و کم کاری از خودم بوده چون الان اونایی که توی دانشگاه اصلا طراحیشون خوب نبود ولی روابط اجتماعیشون بالا بود الان موفق ترن 

نه اصلا اینجوری فکر نکن. همه دانشگاه ها مثل هم نیستن. محیط یه دانشگاه توی هر شهری متفاوته من صرفا تجربه چندسال قبل خودمو گفتم. اتفاقا تنها چیزی که خوب بود جو اونجا بود که خشک نبود و یکم از سختی ها و فشارهای درسا کم میکرد😅

هزینشم من واقعا الان نمیدونم چقدر شده ولی اگر پروژه هات رو همه رو خودت انجام بدی حتی پایان نامه رو هزینه هات کمتر میشه. یعنی من تا ترم اخر همه ماکت هام رو دستی میساختم ولی بقیه میدادن بیرون. ولی خب اگر کاراتو همش خودت بکنی دیگه نمیتونی پروژه از دیگران بگیری که درامد داشته باشی اصلا وقت نمیشه مگر اینکه با یه استاد راحت درس برداری. روابط اجتماعیتم که بالاست میتونی کار گروهی انجام بدی اینجوری هم فشار کاری کمتر میشه هم هزینه ها. من متاسفانه هم کمالگرا بودم هم درونگرا سختم بود با گروه کار کنم و کارام انفرادی بود

تصمیمی رو بگیر که فردا حسرتشو نخوری. حداقلش اینه یه ترم میری اگر دیدی نمیتونی انصراف میدی. البته یادمه ترم اول انصرافی زیاد داشتیم نمیدونم چرا😅

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسش دارم واقعا علاقه دارم میگم اون موقعه هر واحد چقد میشد

قیمت هر واحد که ثابت نیست که عدد دقیقی داشته باشی. مثلا یک واحد درس عمومی با یک واحد درس تخصصی فکر نکنم به اندازه هم باشه. 

اون موقع ها شهریه هر ترمی (ثابت +متغیر) فکر کنم اگر اشتباه نکنم ۲ تا ۳ تومن میشد

غیر انتفاعی شهریش کمتر از آزاد بود. همون استادای آزاد توی اونجا هم تدریس میکردن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
قیمت هر واحد که ثابت نیست که عدد دقیقی داشته باشی. مثلا یک واحد درس عمومی با یک واحد درس تخصصی فکر ن ...

ممنون که راهنماییم کردی ...فقط موندم مشاورم چرا این رشته رو معرفی کرد وقتی بازار کارش خراب بود

ممنون که راهنماییم کردی ...فقط موندم مشاورم چرا این رشته رو معرفی کرد وقتی بازار کارش خراب بود

بازار کارش خراب نیست. اشباع هست حتی افرادی که معماری نخوندن اومدن نرم افزارا رو یاد گرفتن دارن پروژه میگیرن ولی اینکه بگی اصلا کار نیست دروغه. شاخه های کاریش متنوعه. فقط لازمه روابط اجتماعیت بالا باشه و بازارکار و آدمای متخصصش رو خوب بشناسی، توی اینستاگرام فعال باشی و عکس پروزه هات رو بذاری (حتی پروزه های ذهنی). ولی خب پارتی بازی هایی که داخلش میشه هم نمیشه نادیده گرفت بخصوص توی مسابقات.

فقط توی آزمون های استخدامی نمیتونی کار پیدا کنی. چون الان فقط اموزش و پرورش رشته معماری واسه هنرآموز دبیری میگیره که اونم تعدادش خیلی پایینه. ولی رشته های دیگه استخدامیاشون زیاده

باید حتما کاراموزی کنی توی چندتا شرکت و رزومه قوی ببندی که بتونی استخدام شرکتای خوب بشی. وگرنه شرکت های معمولی یا فقط به عنوان کاراموز جذبت میکنن بدون حقوق به بهونه یادگیری کار یا اینکه اگر استخدام کنن با حقوق های خیلی پایینه و ازت بیگاری میکشن

مگر اینکه بخوای فریلنسری کار کنی یعنی خودت توی خونه پروزه بگیری که خب اینجوری اگر همون روابط اجتماعی بالایی که گفتم رو داشته باشی، درامدت نسبت به استخدام شرکت های خصوصی بیشتر میشه چون پولا میره تو جیب خودت

خیلی حرفات خوب بود کاملا راهنماییم کردی ممنونم ازت

خواهش میکنم اشنالله موفق باشی🌹

البته بازم تحقیق کن به نظر من تنها تصمیم نگیر چون من از این فضا ۳،۴ ساله فاصله داشتم شاید شرایط تغییر کرده باشه

مشاورم گفت بازارش عالیه بشرطی که تلاش کنی روابط اجتماعیت بالا بره

آره ولی عالیم نیست ولی بدم نیست

حتما تحقیق میکنم

میتونی بری توی اپلیکیشن دیوار شهرتون قسمت استخدام و کاریابی معماری و اینا، ببینی مثلا اگهی هایی که زدن چه خواسته هایی دارن چه حقوق هایی نوشته... یا پیج اینستاگرام دفاتر معماری رو برو ببین چطور پروژه میزنن یا بعضیاشون اگهی استخدامی توی پیجاشون میزنن ببین چه خواسته هایی دارن برای استخدام

جدا از بحث طراحی و نظارت و اجرا توی معماری، شاخه آموزش هم هست. میتونی آموزش نرم افزار بدی

مثلا واسه نرم افزار revit، الیاس بستگانی معروفه. پیجش توی اینستاگرام هست برو ببین مدل کاریش چطوریه

واسه نرم افزار اتوکد، محمد فرشادیان

واسه 3D max، اردوان شجاعی و...

کارای کاربرهاشونو میذارن ببین چطوری پروژه میگیرن

البته تا ۴ سال دیگه که شما فارع التحصیل بشید قطعا فضا مثل الان نیست و بازار کار هم تغییراتی میکنه. هوش مصنوعی میاد و...

بعدم وقتی میخوای نرم افزار یاد بگیری از الان واسه خودت مشخص کن که دوست داری توی چه شاخه ای کار کنی.

مثلا اگر طراحی داخلی میخوای کار کنی برو 3D max یاد بگیر. اگر طراحی نما میخوای برو revit یاد بگیر. اتوکد هم که مادر همه نرم افزاراست باید اول اینو بلد باشی

در کنارشم موتور رندر ها رو یاد بگیری واسه خروجی گرفتن از پروژه هات

اینا رو لازم نیست از الان بدونی ها ما ترمای بالا تازه اینا رو فهمیدیم. من صرف دارم تجربمو در اختیارت میذارم که زا الان بتونی مسیر درست تری انتخاب کنی و موفق تر باشی نسبت به کسایی که تجربه و اطلاعاتس ندارن

میتونی بری توی اپلیکیشن دیوار شهرتون قسمت استخدام و کاریابی معماری و اینا، ببینی مثلا اگهی هایی که ز ...

چقدر مهربونی ...چقد تو نی نی سایت کاربر با ارزشی هستی...داری راهو برام روشن میکنی ....من یه دختریم مه عاشق راه های سختم عاشق کارای سختم وقتی یه چیزی اسون باشه نگاهشم نمیکنم و برام مثل عذاب میشه ...این کارو دوست دارم اما مشکل اولم مالیه مشکل دومم میترسم کارش گیر نیاد و ایندم حروم شه

چقدر مهربونی ...چقد تو نی نی سایت کاربر با ارزشی هستی...داری راهو برام روشن میکنی ....من یه دختریم م ...

لطف داری عزیزم❤ منم چون خودم توی این راه خیلی سختی کشیدم که خیلیاش بخاطر اطلاعات نداشتن بود، دوست دارم بقیه اون اشتباهات رو نکنن و اون سختیا رو نکشن

پس این رشته مناسب روحیاتت هست اینطور که میگی.

راجب بازار کارش که بهت گفتم چیکار کن ولی خوبیش اینه رشته ایه که هم میشه توی شرکت ها کار کرد هم توی خونه واسه خودت. شایدم کم کار بشی ولی بیکار نمیمونی نهایتش اینه که پروژه دانشجویی میگیری توی خونه که خب طبیعتا درامدش کمتره ولی دردسرشم کمتره نسبت به اجرایی. من یه مدت دانشجویی میگرفتم. خیلیاش رو هم همون پروژه هایی که خودم توی دانشگاه کار کرده بودم با یکم تغییرات بهشون میدادم😅

وسایل ها رو هم که استادا میگن خیلیاش ضروری نیست مثلا صد رنگ ماژیک میگن در صورتی که شاید ۴،۵ تاش استفاده بشه یا... میتونی بعضی وسایلا رو از دیوار بخری، کتاب ها هم همینطور یا از ترم بالایی هاتون بگیری. ما کتاب اکثرا نمیخریدیم و قرض میگرفتیم از ترم بالایی ها بخصوص واسه عمومی ها. درسا اکثرا جزوه دارن و کتابا کم بود واسه ما. مصالح ساخت ماکت هم خودت بری توی کار بهتر متوجه میشی چه جنسی کم هزینه تره

اگر شرایط آزاد رو نداشتی غیر انتفاعی برو. اصلا توی بازار کار نیمپرسن از کدوم دانشگاه اومدی. فقط رزومت رو میبینن و پروژه هایی که مدلسازی کردی

خود دانشگاه هم وام میده ولی فکر کنم کمه. اون سالها یادمه ۲ تومن بود

راستی برگ برندت توی دانشگاه دوستی صمیمانه با ترم بالایی هاست. حواست باشه. بیشتر سعی کن خودتو به اونا نزدیک کنی چون میتونی از پروژه هایی که قبلا زدن استفاده کنی یا واسه طراحی هات و ساخت ماکتت ازشون کمک بگیری یا وسیله قرض کنی. قبل انتخاب واحد ازشون راجب استادا بپرسی که انتخاب درستی کنی