2777
2789

اصلا نمیتونم تمیز و مرتب باشم. لطفا بگین چه کارایی انجام میدین در روز ک تمیز و مرتب باشین؟ 

بچه کوچیکم دارم... ولی کلا از اول نمیتونم همیشه مرتب باشم ی مدت ب خودم میرسم ولی باز تموم میشه زود. 

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

منم بلایک

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول صبح دوش بگیر یا بعد کارای روزانه بدنتو ی شامپو بدن بزن موهاتو گوجه ای ببند ک راحت باشی...عطر استفاده کن..دهانتتو مسواک کن حتما..اصلاح کن هفته ای یبار شیو بدن کن حتما جلوگیری از تعریقه...کف پاهاتو شبا کرم بزن جوراب پات کن...لباس تمیز بپوش‌..موهاتو یبار بباف یبار باز بزار یبار ببند...برو مانیکور کن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
لطفا کارای روزانتون و بگین برنامه ریزی هات. و ن رو

من چون بچه كوچيك دارم يكم سخت شده برام

اما صبح كه بيدار ميشم اول موهامو شونه ميكنم كه مرتب تر بشم

در طول روزم سعي ميكنم هرچيزي برميدارم بعدش بذارم سر جاش كه خونه مرتب باشه و نخوام همرو يجا باهم تميز كنم

ظرفارو هم شب قبل خواب ميشورم كه صبح بيدار ميشم توي ذوقم نخوره و خونه بوي تميزي بده

هرروزم دوش ميگيرم و سعي ميكنم لباساي مرتب بپوشم كه شلخته نباشم

عزیزم بچه کوچیک همینه, من تجربه ی چندین ساله ی زندگی خودم و همچنین دوستام که خانومایی تحصیلکرده و موفق در جامعه هستن رو برات میگم : سخت نگیر همه خونه ها بخصوص اونایی که بچه کوچیک دارن همینه.

ببشتر سعی کن به استراحتت و آرامشت و روحیه ت برسی تا پیر و شکسته نشی. خونه رو زیاد نساب زیادم حساس نباش. چندسال بچه داری به خودت راحت بگیر

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

البته من اینارو برای کارای خونه گفتم

در مورد خودت حتما عزیزم به خودت برس و رسیدگی به خودت رو اولویت کارات قرار بده. 

لباسای شاد و مرتب بپوش چون همین باعث میشه آراستگی ظاهرت چندبرابر بشه. موهاتو مرتب کن, اپیلاسیون رو خودتو مجبووور کن حتما یک روز در هفته براش وقت بذاری. اگه روز مشخص براش قرار ندی هی از امروز موکول میشه به فردا و گاهی به چندهفته میرسه. پس برنامه مشخص داشته باش و تلاش کن بهش پایبند بمونی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃