2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قلو های من پونزده ماهشونه

وقتی بیدارن بازی میکنیم و غذا درست میکنم‌ خوراکی میخوریم

وقتی دو ساعت‌ بعد از ظهر میخوابن میرم سراغ جمع و جور کردن و ظرف شستن و روشن کردن لباسشویی و شستن سرویس و حموم و…..

در کل هیچ‌وقت به همه ی کارام نمیرسم 🙄

هیچی ... از صبح زود تا ۱۲ شب گاهی بیشتر سرپام و کارارو انجام میدم شب موقع خواب دیگه جون ندارم. اگه هم انجام ندم کار چند روز جمع میشه. ترجیح میدم نزارم برای فردا.. به نظرم سبک زندگی ما ایرانیها اشتباهه... کار خونه باید هم زن هم شوهر انجام بدن بچه ها هم که بزرگ شدن مسئولیت پذیر باشن و کمک کنن... 

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
مثلا شب بچت رو کی میخوابونی .خودت کی میخوابی؟صبح چه ساعتی بلند میشی؟

پسر من ۱۰ سالشه.

از همون اول زود میخوابوندمش الانم ساعت ۱۱ میفرستم بخوابه.موقع مدرسه ۹ونیم.

خودم دیرمیخوابم و صبح ساعت ۸بیدار میشم واسه شوهرم صبحانه و ناهار آماده میکنم ببره سرکار.بعدش یکم لم میدم و یه ساعت بعدش شروع به کار

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
هیچی ... از صبح زود تا ۱۲ شب گاهی بیشتر سرپام و کارارو انجام میدم شب موقع خواب دیگه جون ندارم. اگه ه ...

حرفتو قبول دارم آخه یه زن چجوری هم بچه رو تربیت کنه هم نظافت و پخت و پز ؟!