2777
2789

یه تاپیک چند وقت پیش دیدم خانمه ناراحت بود شب دیر اومدم از خونه مادرم و شوهرم که خونه بوده داد و بی اد که لباسم و شلوارم نشستی لازمش دارم. فک میکنم کتک هم زده بود... خانم ناراحت بود که چرا خودت دکمه لباسشویی نزدی.. شوهرش نه اینکه بلد نباشه، عارش میومد تو کار خونه کمک کنه و اینو وظیفهزن میدونست متاسفانه

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتو قبول دارم آخه یه زن چجوری هم بچه رو تربیت کنه هم نظافت و پخت و پز ؟!

آره خیلی سخته من شبا کمر درد و پا درد دارم. ولی نمیشه انجام ندی ولی خب عواقبشم ساییدگی مهرهای کمر و دیسک تو سن بالاست.من که تصمیم دارم بچم بزرگ شد یه سری کارارو مثله آشپزی و کمک تو کار خونه یادش بدم تا بعدها هم به درد خودش بخوره هم کمک خانومش بشه ان شاالله. الانم البته از شوهرم کاری بخوام انجام میده ولی خودم باید توضیح بدم براش و دونه دونه بهش بگم اون انجام بده زیاد وارد نیست. 

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
اره چیکار کنم صبح بتونم زود بیدار شم؟

یه مدت بیدار شی عادت میکنی. البته به خودتم برس از نظر تغذیه و ویتامین ها که انرژی داشته باشی یا کم خون نباشی چون بیحالی از علائمشه. اگه هم صبحا نمیتونی زود پاشی مشکلی نیست بعضیارو دیدم شبها زرنگترن 

اره چیکار کنم صبح بتونم زود بیدار شم؟

گوشی رو بزار ساعت.هم کارات عقب نمیمونه هم همیشه خونه مرتب.وسط روز یه ساعت هم بخواب.تا بیدار شدی هم ناهار رو محیا کن تا خیالت راحت باشه.بچه ها رو نزار بعدازظهر زیاد بخوابن که تا شب زود بخوابن که با شوهرت هم یکم خلوت کنید

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐