2777
2789

خیلی هم صمیمی هستیم با بچه هاش 

ولی یه مدلین که کمک نمیپذیرن میترسم کاری کنم نتیجه عکس بده 

مثلا میدونم فردا از صبح دکترن و احتمالا کل روز طول میکشه میخواستم براشون غذا بزارم چون مادر خانواده مریضه ولی میترسم بهشون بر بخوره یا ناراحت شن 

مالی هم پول من ندارم شوهرم داره و حاضر نیست هیچ کمکی کنه 

حالا بنظرتون چه کاری برمیاد ازم ؟ (خودم دوست دارم خوبی کنم طبق تجربم حس بهتری دارم تا این که هیچکاری نکنم) 

تازه شوهرم بهش بگم غذا یا هرکاری احتمالا قبول نکنه 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رفتارت داره موقع غذا فرستادن و غیره 

مثلا با مهربونی بگو داشتم برای خودمون نهار میذاشتم یادم افتاد شما امروز بیمارستانی و گفتم شاید نهار نذاشته باشی برای شمام گذاشتم. همچین چیزایی خلاصه 

ولی کار مهمتر دعا کردنه و اگه نزدیکی بهش کنارش باش. بذار اگه درد و دلی چیزی داره بتونه باهات صحبت کنه

یه وعده غذا خیلی خوشحال کننده نیست

عزیزم وقتی شوهرت راضی نباش تو چجور میتونی کمک کنی

بنظرت کاری نکنم کلا

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
بستگی به رفتارت داره موقع غذا فرستادن و غیره  مثلا با مهربونی بگو داشتم برای خودمون نهار میذاش ...

پس اصلا اون کارو نمیکنم 

نزدیک نیستم باهاش ولی با بچش خودم وشوهرم خیلی صمیمی ایم

پس اصلا اون کارو نمیکنم  نزدیک نیستم باهاش ولی با بچش خودم وشوهرم خیلی صمیمی ایم

خب اگه اینجوریه و مامانو باباش اجازه میدن هر از گاهی ببریش بیرون بهش خوش بگذره و حال و هواش عوض شه

بهترین کمکی که میتونی کنی اگه میدونی با این چیزای کوچیک ناراحت میشن پس بهتره هیچ کاری نکنن مگه اینکه خودشون بخوان ازت ...چون از ترحم و دلسوزی هیچکی خوشش نمیاد..همسرتم که راضی نیست پس اصرار تورو متوجه نمیشم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بنظرت کاری نکنم کلا

عزیزم وقتی شوهرت راضی نباش چجوری میتونی از مواد غذایی که پولشو شوهرت داده براشون غذا بفرستی؟

یا وقتی شوهرت راضی به انجام کاری براشون نباش مدام تلخی میخواد بیفته تو زندگیت به نظرم فقط جویای احوال باش و تا میتونی تو هر موقعیتی برای شفای مریضیش دعا کن.

ایشاالله که به حق امام علی خدا همه ی مریضارو شفا بده علی الخصوص مریض شمارو.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

دعا کنید در درجه اول، بعدش اینکه اگر میتونید براشون وقت بگذارید مثلا با هماهنگی خودشون صبح زود برید براشون وقت بگیرید توی بیمارستان، یا برای گرفتن داروها شما برید چون معمولا خیلی زمان میبره. یا وقتی مریضشون برای شیمی درمانی بستری میشه برید عیادت، حتی اگر چیزی هم نبرید توجه شما خیلی برای روحیه مریض خوبه.