2777
2789
شاید ملتهب شده بود.. چه خوب چیکار کردی بخیه نخورد کاش منم سومی بخیه نخوره

اهان سوالتو الان دیدم😁

برای بخیه من ورزش های دوران بارداری رو انجام میدادم نمیدونم تاثیر داشت یا نه

بعد اینکه دخترمم یکم ریز بود.دور سرش ۳۴

من اولی طبیعی بود دومی سزارین دومی خیلی شیک رفتم عمل کردم.تا شب عالی بود.همه تو بیمارستان میگفتن خو ...

منم دقیقن اولی زایمان طبیعی بود خیلی راحت بود و دومی هم گفتم‌حتما طبیعی دردای زیادمو یادمه در حد مرگ بود ولی دو سه ساعت بود دیگه تموم که شد خوب خوب بودم فقط دلم خواب میخواست که بعد خوابیدن بیدار که شدم عالی بودم دلم میخواست بلند بشم قر بدم

خلاصه طبیعی عالیه

ولی فقط یادم نمیاد دردای اولیه ام چطوری بود کلا فراموشم شده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان سوالتو الان دیدم😁 برای بخیه من ورزش های دوران بارداری رو انجام میدادم نمیدونم تاثیر داشت یا ن ...

منم دخترام دور سرشون همین بود هر دو تا و کم بخیه خوردم در حد سه چهار تا حتما تأثیر داشته منم انجام دادم ورزش هارو

به دنبال وارستگی 
زایمان دوم من خیلی راحت تر از اولی بود..اصلا قابل مقایسه نبود واقعا

من زایمان اولم بد نبود خدا کنه دومی سخت نشه چون شنیدم بعضی ها برعکسن و زایمان دوم که میگن باید راحت تر باشه ولی سخت تر بوده مامانم اینجوری بوده😢

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
منم سر دخترم که سال ۹۵ بود زیاد سخت نبود  اما الان سر پسرم که نزدیک چهار ماهشه وحشتناک بود&nbs ...

وای عزیزم

زایمان طبیعی بودی😢

وای عزیزم زایمان طبیعی بودی😢

اره هر دو 

سر دومی دندونام که سالی یه بار هم درد نمیکرد احساس میکنم همه لق شده یه چیز شیرین میخورم یه درد خفیف میاد سراغم 

از طرف بیرون جای بخیه هام گوشت اضافی اورد 

یه چیزی شبیه هموروئید نزدیکای مقعد احساس میکنم 

تو بیمارستان هم نگم برات که چقد گریه کردم سر اینکه میگفتن حتما باید ادرار کنی که مرخصت کنیم .

با همون بخیه ها سه چهار ساعت بود که هی میرفتم سرویس و میومدم دریغ از یه قطره .

آخر سوئد زدن بهم. 

اره هر دو  سر دومی دندونام که سالی یه بار هم درد نمیکرد احساس میکنم همه لق شده یه چیز شیرین می ...

بیمارستان خصوصی یا دولتی؟

بینارستان خصوصی خیلی رسیدگیشون خوبه خدایی من پسرم رو خصوصی بودم هر دقیقه میومدن چک میکردن منو حتی هر دو سه ساعت یبار یه دستگاه مثل چراغ بود میاوردن و همراه رو بیرون میفرستادن در اتاق رو میبستن چون اتاق خصوصی بودم فقط خودم 

بعد اون دستگاه که گرما میداد و نور رو میزاشتن زیر پام که بخیه هام رو خشک کنه سریع تر و عفونت کلا دور بشه در حد یک ربع میزاشتن و بعد میرفتن 

خلاصه رسیدگیشون خوب بود 

بیمارستان خصوصی یا دولتی؟ بینارستان خصوصی خیلی رسیدگیشون خوبه خدایی من پسرم رو خصوصی بودم هر دقیقه ...

هر دو دولتی منتهی اولی رو رفتم یه سهر دیگه که کلا بیمارستانش مخصوص زایمانه 

اما این سری رفتم بیمارستان شهرمون که لقبش کشتارگاه گذاشتن روش انقد که گاون. 

ینی منی که یک ساعته زایمان کردم میومدم رو سرم میگفت برو سرویس اب به خودت بگیر که بدنت تحریک شه ادرار بیاد 

ینی چهار ساعت تقریبا تو سرویس بودم و اب به خودم میگرفتم که ... 

خدا لعنتشون کنه فک کن تو حین زایمان اصلا تیغ نزدن که یه کمکی به من بشه خودم جر خوردم. بعد اوردن بخیه زدن. 

هر دو دولتی منتهی اولی رو رفتم یه سهر دیگه که کلا بیمارستانش مخصوص زایمانه  اما این سری رفتم ب ...

وااای چقدر بد 

من یه تجربه بگم چون از نصف شب کیسه آبم پاره شده بود صبح تو بیمارستان خوابم میومد و داشت دردام شروع می‌شد همین که یلحظه سر می‌گذاشتم چشامو می‌بستم درده شروع میشد  ولی وحشتناک بود و الان یادم اومد زیر لب یه چیزایی به شوهرم میگفتم  اما بعد که بچه رو کشیدن بیرون به کل همچی تموم شد و آرامش برگشت

من یه تجربه بگم چون از نصف شب کیسه آبم پاره شده بود صبح تو بیمارستان خوابم میومد و داشت دردام شروع م ...

عزیزم

تا کیسه آبت پاره شد رفتی بیمارستان

وای خیلی میترسم تورو خدا دعام کن

من شوهرم مجبور شد ۳-۴ روز ازمون دور بشه رفته ماموریت 

مامانم فقط پیشمه که یکم استرسیه بنده خدا و یه پسر ۵ ساله هم دارم 

حالا از ظهر که خودمو مامانم میئولیت گرفتیم و شوهرم رفته همینجوری داریم استرس میکشیم

که اگه دردم شروع بشه چیکارکنیم کی منو بگیره کی بچه رو بگیره که ساک و وسایل برداره

یه پیر زن ۶۰ ساله مجبوره همه اینارو انجام بده

واااای خدا بخیر کنه

😢😢😢