2777
2789
عنوان

میشه اعتماد کرد به مردی که قبلا خیانت کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 131 پست
ادماباهم فرق دارن.ماکه شناختی ازشوهرت نداریم خودت بهترمیشناسیش.باهم بریدمشاوره

دوسال پیش واسه اولین بار بعد 9 سال خیانت کرد.. الان که اخلاقش خوبه با من... دیگه نمیدونم پولدار بشه چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه واقعا اینجوره سعی کن غر نزنی مردا فرار میکنن ازادم. بله .اگه بتونی دوست داشتنت بهش ثابت کنی ب ...

بهانه اش بود.. من میگفتم شبا جای دیگه نخواب بیا خونه.. غر زدن من واسه این بود 

والا دوست خودم شوهرش خیلی عوضی بود جتی به منم پیشنهاد داد اما دوستم حالشو جا اورده انقد ازش پول میکنه و میفرستش سرکار که مرد مثل ربات شده اصلا خیانت نمیکنه فقط مثل حمالا کار میکنه🤣🤣🤣

عشقم همه کسم دخترم😍😍

اگه واقعن سرش به سنگ خورده باشه اره

به روش نیار زیاد ، نذار روش تو روت وا شه ... ولی بهش بفهمون ک تو با صداقت کنارشی مردم دنبال منافعشونن

شوهرخالم بعد خیانت به خالم ، البته خیانت جنسی نبود ، وقتی خالم بهش گفت فهمیده و زحمتاشو براش شمرد و کاملن تفهیمش کرد قصد زنای خونه خراب کن رو ، خجالت کشید از زحمتای خالم و از دختر پسر بزرگش واقعن سرش به سنگ خورد ، شد همون مرد چشم پاک سابق

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
دوسال پیش واسه اولین بار بعد 9 سال خیانت کرد.. الان که اخلاقش خوبه با من... دیگه نمیدونم پولدار بشه ...

اگه حس میکنی شوهرت ازاونا هست با پول مغرور میشه سعی کن پولاش بده طلا .یا خونه اینت بزنی ب اسمت

همش بهانس اصلن غربزنی قرارنیس دلیل خیانت بشه کثافتا بی لیاقتن وخیانت فراموش نمیشه بدرترین ضربه زندگی ...

درسته.. من چون شبا خونه نمیومد ناراحت بودم و غر میزدم.. که مشخص شد چرا شبا نمیاد 💔