2777
2789
عنوان

بچه ها پرند یا محمد شهر کرج کمک!!!

301 بازدید | 7 پست

سلام جمعتون بخیر خواهرا 

قسمت شد ما ی خونه بخریم الان بین دو گزینه موندیم 

اولیش پرند هست  کیسون پروژه خوبیه خیلی تحقیق کردم و اینکه سریع نقد میشه اگه زمانی خواستیم عوض کنیم و تحویل واحد اخر ساله و 58 متر ی خوابه ط دوم با اسانسور 

.............

گزینه دوم محمد شهر شهرک هزار واحدی بهش شهرک جوانان میگن جاش خوبه و مجتمع 4طبقه هست 3 واحدی مال دهه 80 هست و محوطه درخت و اینا داره اونم 55 متره و داغون مستاجر قبلی ترکونده صاحب ملک میگه دارم بازسازی میکنم سرامیک و سرامیک خلاصه نتونستم توشو ببینم واحد مشابه دیدم نقشش خوبه اینم طبقه دوم هست بدون اسانسور 

بچه ها قیمت هردو یک میلیارد هست پرند باید در عرض دو روز تسویه کنیم ولی کرج گفته راه میام و چون سند تک برگ داره 150 میتونم وام بگیرم ولی پرند نمیشه تازه وامم داره روش ک بعد تحویل قسط بندی میشه یعنی کمک نیس ی بار اضافیم هست  

خلاصه ک موندیم تروخدا ی همفکری کنید    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ما خودمون کیسون میشینیم زون ۷ عالیه واقعا و اینکه کلی جای رشد داره الانم دارن مدرسه میسازن باشگاه همچی خلاصه پرند خیلی جای رشد داره مخصوصا کیسون پشیمون نمیشید ..کارای تاسیساتی رنگ کاری هرچی داشتید بگید کارمون داخل کیسون همینه