2777
2789
عنوان

اگر جای خانواده شوهرم بودید…

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست

روابط خانوادگی و رسومات تو هر خانواده ای فرق میکنه!! دلت جشن میخواد با همسرت صحبت کن بگو دوست دارم جشن بگیرم ، برام حسرت شده!!! بگو دوست داری جشن بگیری و باهاش مشورت کن چطوری باشه ، چه زمانی و کجا!!! این مسایل رو باید اینطوری حل کنی نه اینکه بیای تایپیک بزنی نظر بقیه رو بپرسی!!! یکی مثل من اصلا مراسم نگرفتم و راضیم، یکی هم نه میگه باید حتما مراسم باشه، هر کسی شخصیت خودش رو داره، باید ببینی خودت چی دوست داری و امکاناتتون چه اجازه ای بهتون میده،نظر همسرت چیه!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما جشن بگیر 

من خیلی ها را دیدم به خاطر کرونا بدون جشن رفتن سر زندگیشون بعد جشن مفصل با همه چی گرفتن انگار نه انگار که یکسال سر زندگیشون بودن .

این به خود شخص بر میگرده  هر کاری برای شادی خودت انجام بدی بقیه هم می‌پذیرند  . اصلا از جشن گرفتن چشم پوشی نکن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

آره دیگه سالش تموم میشه یه جشن کوچیک بگیر تو دلت نمونه ...مهم اینه همسرت چی میگه؟

دارم واقعا داغون میشم عروسی میبینم اشکم درمیاد

همسرم میگه بدار بچه دار شیم

دارم واقعا داغون میشم عروسی میبینم اشکم درمیاد همسرم میگه بدار بچه دار شیم

اگه اینقدر برات مهمه حتما جشن بگیر حتی کوچولو، جشنی که خوشحالت کنه، طوری برنامه ریزی کن که خوشحال باشی و بخندی!! 

نه عزیزم تا جشن نگرفتی اقدام برای بچه دار شدن نکن 

پدر خودت فوت میشد چیکار میکردی همون کارو بکن

عزیزم من پدرم فوت شده

بعدم چرا انقد گارد داری

امیدوارم سرخودت یا دخترای اطرافتون بیاد تا اونموقع تصمیم گیری کنی

بعدشم خودت بودی همین حرفو میزدی؟

همین ک با لباس سیاه قبول کردم برم سرخونه زندگیم بزرگترین لطف رو کردم!!

عزیزم من پدرم فوت شده بعدم چرا انقد گارد داری امیدوارم سرخودت یا دخترای اطرافتون بیاد تا اونموقع ت ...

چقدر دل بعضی کاربرا سیاهه 

دیدم خیلی ناراحت شدم 

میفهممت ...نذار حسرتش تو دلت بمونه حتما بگیر

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود