2777
2789
عنوان

اگر جای خانواده شوهرم بودید…

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست

عزیزم بهتره بری ارایشگاه و لباس زیبایی برای خودت بخر و برو اتلیه عکس بنداز

بعدشم با همسرت دوتایی برین مسافرت

اون هزینه ای که واسه جشن میدی که اخرشم برات حرف درست کنن برو مسافرت و کلی چیز میز واسه خودت بخر

من اطلاع درستی از اخلاق خانواده همسرت ندارم ولی به نظرم صورت خوشی نداشته باشه عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره بری ارایشگاه و لباس زیبایی برای خودت بخر و برو اتلیه عکس بنداز بعدشم با همسرت دوتایی بر ...

مسافرت با عروسی یکی نیست اینو درک کنین زن و شوهر ی عمر طولانی دارن باهم که‌میتونن برن مسافرت ولی عروسی ی باره

یک بار ی مجلس مخصوص ادم میگیرن ،که همه چیش برا عروسه

❤Che khobe ke daramet
خداییش انتظار دارین صاحب عزا پاشه سور و سات عروسی راه بیندازه 

انتظار نداشتم ک با لباس سیاه رفتم خونم

انتظار نداشتم ک تو اون شرایط ماه عسلم نرفتم

ولی انتظار دارم وقتی سالگرد من یک و سال نیم بعد از اون عزاعه یه جشن برام بگیرن

مسافرت با عروسی یکی نیست اینو درک کنین زن و شوهر ی عمر طولانی دارن باهم که‌میتونن برن مسافرت ولی عرو ...

میدونم عزیزم ولی شرایط رو هم باید درک کرد

اومدیم این عروس گلمون جشن گرفت و با واکنش تند خانواده شوهرش مواجه شد، هم عروسی به کامش زهر میشه هم پولش میره هم لذت نمیبره

ادم با یه تدبیر ساده میتونه از تهدیدها واسه خودش فرصت بسازه

سفر تایم زیاد هست عزیزم ولی جشن یه باره

بله توضیح دادم به کاربر دیگه عزیزم

یه پیشنهاد بود واسه ارامش خاطر بیشتر خودت

اگر فکر میکنی میتونی با تمام واکنش های احتمالی کنار بیای جشن بگیر عزیزم، ما که از شرایط کامل شما خبر نداریم که

میدونم عزیزم ولی شرایط رو هم باید درک کرد اومدیم این عروس گلمون جشن گرفت و با واکنش تند خانواده شوه ...

عزیزم این ی تولد یا ی مهمونی ساده بود یا حتی جشن عقد بود بله حرف شما درسته چه اشکالی داشت،تولد نمیگرفت یا عقد نمیگرفت ،ولی ی دختر مهم ترین روز زندگیشو‌که سالها براش رویا بافی کرده رو‌نمیتونه کوتاه بیاد

❤Che khobe ke daramet
بله توضیح دادم به کاربر دیگه عزیزم یه پیشنهاد بود واسه ارامش خاطر بیشتر خودت اگر فکر میکنی میتونی ...

اره عزیزم خوندم

شمام درست میگی

منم دلم نمیخواد دلخوری پیش بیاد

اگه میخواستم لج کنم و دلخوری پیش بیاد میگفتم نمیام تا هرموقع شرایط بود با عروسی ببریتم

باید همه جوره بسنجم ولی خب انتظار زیادی نیست…