تا منجلاب تو غمو غصه ام شبام با گریه میگذره
این خانواده به فکرمن نیستن
ما دهه هشتادیا خیلی بدبختیم ماروبا بقیه مقایسه نکن مادرمن نکن هعی نزن تو سرم من خودم مرده ام خیلی وقته مردن فقط اون نیست که قبرت کن من همین الان مردم که دارم را میرم
من کم حرف نیستم خیلی حرف دارم اما نمیشه گفت
من تو یه عوضایی دارم زندگی میکنم توی که مادرمی نمیدونی نگو این بچه شب تا صبح رو گوشی افتاده از تنهایی از بی کسیه صدتا درد دارم تو نمیدونی مادرمن حالم خوب نیست تو فکر میکنی من خوبم شما چه میدونی از من مادرمن چی هیچی
بزار زندگی کنم حیف دخترم یعنی یه جای میرفتم که هیچ کس نباشه این ادما یه کاری با دلم کردم که من قلبم به معنای واقعی مرده این بچه داره تو خیال خودش ممیره بدبخت تر از ما نیست لطفا هوای مارو داشته باشین مظلوم تر از ما نیست دیواز رو سر ما ریخته شما بیشتر داری میرزی رو سرع ما دل مارو نشکنین مارو ناراحت نکنین چون ما کسی رو نداریم بهش تکیه کنیم مادرمن نکن ما هزاران بار مردیم توی که خانوادهامی هیچی از من نمیدونی از سردردام خبر داری از اینکه شبا گریه میکنم داری نه فکر میکنی شبا خوابم نه تا صبح فکر میکنم
هرکاری دوست داریم نمی توانیم بکنیم
مارو هیچ احدی دوست نداره
پرو بالمونو می چینی بعد پرواز کردن بقیه رو میکوبی تو سرم
نگین الهی دردبی درمون بگیرین گرفتیم رفت
مادرما مثل دشمن خونی ما هستن از دشمن دشمنترن
اخه من بچه چیکار کردم
من نمیتوانم فحشات زخم زبونات تحمل کنم ول کنین مارو
من هیچ وقت چیزی رو به رو نیاوردم نیاوردم چون توی که مادرمی همونو بعد میکوبی تو سرم
این خندها همش دکوره رو صورت من میدونی دکوره
ما پیرترین جوانان تاریخیم
اینکه یه بچه بیشتر از سنش بفهمه یعنی چی یعنی اون چقدر زندگی نکرده که میفهمه
میدونی هیچکی حواسش به من نیست هیچیکی نیست
خسته شدیم از این زندگی لعنتی .......
دارم با گریه مینوسم لطفا حواستمون به ما دهه هشتادیا باشه مادرمن حواست به بچت باشه بهو دیدی از دست رفته بعد اون گریه ها هیچ چیزو جبران نمیکنه
لایک کن بسلامتی همه دهه هشتادی منظلوم 💔