2777
2789

تا منجلاب تو غمو غصه ام شبام با گریه میگذره 

این خانواده به فکرمن نیستن 

ما دهه هشتادیا خیلی بدبختیم ماروبا بقیه مقایسه نکن مادرمن نکن هعی نزن تو سرم من خودم مرده ام خیلی وقته مردن فقط اون نیست که قبرت کن من همین الان مردم که دارم را میرم 

من کم حرف نیستم خیلی حرف دارم اما نمیشه گفت 

من تو یه عوضایی دارم زندگی میکنم توی که مادرمی نمیدونی نگو این بچه شب تا صبح رو گوشی افتاده از تنهایی از بی کسیه صدتا درد دارم تو نمیدونی مادرمن حالم خوب نیست تو فکر میکنی من خوبم شما چه میدونی از من مادرمن چی هیچی

بزار زندگی کنم حیف دخترم یعنی یه جای میرفتم که هیچ کس نباشه این ادما یه کاری با دلم کردم که من قلبم به معنای واقعی مرده این بچه داره تو خیال خودش ممیره بدبخت  تر از ما نیست لطفا هوای مارو داشته باشین مظلوم تر از ما نیست دیواز رو سر ما ریخته شما بیشتر داری میرزی رو سرع ما دل مارو نشکنین مارو ناراحت نکنین چون ما کسی  رو نداریم بهش تکیه کنیم مادرمن نکن ما هزاران بار  مردیم توی که  خانوادهامی هیچی از من نمیدونی از سردردام خبر داری از اینکه شبا گریه میکنم داری نه فکر میکنی شبا خوابم نه تا صبح فکر میکنم 

هرکاری دوست داریم نمی توانیم بکنیم 

مارو هیچ احدی دوست نداره 

پرو بالمونو می چینی بعد پرواز کردن بقیه رو میکوبی تو سرم 

نگین الهی دردبی درمون بگیرین گرفتیم رفت 

مادرما مثل دشمن خونی ما هستن از دشمن دشمنترن 

اخه من بچه چیکار کردم 

من نمیتوانم فحشات زخم زبونات تحمل کنم ول کنین مارو 

من هیچ وقت چیزی رو به رو نیاوردم نیاوردم چون توی که مادرمی همونو بعد میکوبی تو سرم 

این خندها همش دکوره رو صورت من میدونی دکوره 

ما پیرترین جوانان تاریخیم 

اینکه یه بچه بیشتر از سنش بفهمه یعنی چی یعنی اون چقدر زندگی نکرده که میفهمه 

میدونی هیچکی حواسش به من نیست هیچیکی نیست 

خسته شدیم از این زندگی لعنتی .......

دارم با گریه مینوسم لطفا حواستمون به ما دهه هشتادیا باشه مادرمن حواست به بچت باشه بهو دیدی از دست رفته بعد اون گریه ها هیچ چیزو جبران نمیکنه 

لایک کن بسلامتی همه دهه هشتادی منظلوم 💔

هراحمقی بهت میگه دوسست دارم دوست داشتن اونیه که بهت ثابت کنه  بعدداش دوست دارمارو باور کن

منم بخاطر فرار کردن از بدبختی هام میام سراغ گوشی و بقیه میگن چرا انقدر سرت تو گوشیه

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم مادرتو با بقیه مقایسه کن

من اصلا حرف نمیزنم چه برسه به مقایسه کردن

هراحمقی بهت میگه دوسست دارم دوست داشتن اونیه که بهت ثابت کنه  بعدداش دوست دارمارو باور کن

دهه هشتادی که سوخت زیر فشار زندگی

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

ببین اول از همه سعی کن با آرامش رفتار کنی 

۲_روتین روزانه داشته باشی)ورزش،رسیدگی به پوست و لباس......

۳_اینستاگرام و روبیکارو از تو گوشیت حذف کن )خدا شاهده به ارامشی میرسی که نگو(

۴_خیلی شمرده و ارام حرف بزن

۵_بیشتر به درس و ورزشت اهمیت بده

۶_روزانه با مادرت به خرید برو 

۷_استرس هیچکسو هیچی رو نداشته باش 

۸_تو انتخاب دوستات خیلی محتاط باش