2777
2789
عنوان

اگر جای خانواده شوهرم بودید…

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست
خیلی کلافم نمیدونم چیکار کنم

بشین با همسرت منطقی صحبت کن

بگو ما از اولش هم قرار بود بگیریم،کلی ارزو کردم،رویا خیال بافی،برا خودم تا مدل مو و تاجم انتخاب کردم اگه نگیرم ی عمر تو دلم میمونه و به رابطه مون ضربه میزنه

❤Che khobe ke daramet
عزیزم این ی تولد یا ی مهمونی ساده بود یا حتی جشن عقد بود بله حرف شما درسته چه اشکالی داشت،تولد نمیگر ...

من قبل این اتفاقا رفتیم بیعانه تالار دادم

بیعانه ارایشگاه دادم

لباس عروس انتخاب کردم چقد روزی ک مزون لباس پوشیدم همه خوششون اومد صاحب مزون اهنگ گذاشت رقصیدم

خرید کیف کفش تمااام تدارکات

کت شلوار و کفش همسرم

همشون یک ساله تو کمدن نگاشون میکنم اشکم درمیاد خیلیییی تو فشارم

شاید از نظر بقیه چیز مسخره ای باشه ولی خب من دوس داشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین با همسرت منطقی صحبت کن بگو ما از اولش هم قرار بود بگیریم،کلی ارزو کردم،رویا خیال بافی،برا خودم ...

دقیقا ضربه رو زده همیشه تو خودمم دلم نیست یه اهنگ شاد گوش کنم حتی

اره عزیزم خوندم شمام درست میگی منم دلم نمیخواد دلخوری پیش بیاد اگه میخواستم لج کنم و دلخوری پیش ب ...

خوشحالم که سو تفاهم پیش نیومد و منطورم رو متوجه شدی

افرین بشین خوب فکر کن، شرایط رو بسنج، ببین وقتی جشن بگیری با اتفاق های بعدش میتونی کنار بیای، با رفتارها، حرف ها، سخن ها، امکان نداره سخنی پیش نیاد چون من خودمم متاهلم و میدونم خانواده شوهر یعنی چی

پس عاقلانه فکر کن و تصمیم بگیر

من قبل این اتفاقا رفتیم بیعانه تالار دادم بیعانه ارایشگاه دادم لباس عروس انتخاب کردم چقد روزی ک مز ...

عزیزم یه تالار کوچیک بگیر فقط فامیل نزدیک که باهاشون راحتین دعوت کن  ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا هم نمیشن 

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
عزیزم من پدرم فوت شده بعدم چرا انقد گارد داری امیدوارم سرخودت یا دخترای اطرافتون بیاد تا اونموقع ت ...

سیاه و سفید بودنش فقی تو خوشبختی نداره 

یاد بگیر قرار نیست همه دلسوزی نابجا داشته باشن 

در ضمن من ازدواج کردم 

فقط میدونم داغ پدر خیلی سخته 

انتظار داشتی برات جشن بگیرن🤐لطف نکردی 

چاره ای نداشتی