4روزه دیر شده پریود نشدم منی ک هرماه سروقت پریود میشدم، پری روز درحد لکه بینی دیدم ولی قطع شد کلا نه دیروز ن امروز خبری دیگ از لکه بینی نیست، این تستو امروز ناشتا گرفتم، اولین بارمه بیبی چک استفاده میکنم، اگ تجربه دارید بگید
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭