الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا من دانشجو بودم اول از همه دختر چادریا ازدواج کردن، هیچ کدوم از پسرا در و دافا رو نگرفتن😁
هوووف مشکل من اینه که خیلی دختر پاکیم ذاتن ولی سربزیر سربزیر نیستم باید تو دو تخم چشم بقیه زل بزنم حتی اگر مرد باشن تا نشون بدم از اعتماد به نفس دارم و جدیم، اصلا عادتمه با چادر ولی بی پروا رفتار میکنم جدی صدای بلند، اصلا یه وضعی😂😂
چه چیزا مثلا به منم بگو شاید تونستم حواس خودمو از این فکر پرت کنم
از اون فکرا ؟ نه اونو نمیشه کاریش کرد 😂😂
فعلا هروقت رفتم سرکار و مستقل شدم
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
از اون فکرا ؟ نه اونو نمیشه کاریش کرد 😂😂 فعلا هروقت رفتم سرکار و مستقل شدم
هعی منم از این فکرا میکنم اما به این راحتی نمیشه دختر😔 پسرای هم سن منو تو دنبال دختر بازین و صفا سیتی ما دنبال شغل و پاک موندن همون پسرا وقتی عیش و نوششون تموم شد دنبال دخترایی مثل ما هستن که آفتاب و مهتاب ندیده باشیم
امیدوارم یه مرد پاک و سخت کوش که عاشقت باشه نصیبت بشه و همین طور همه ی دخترای پاک و سخت کوش
چطور ممکنه خیلی سخته، من تلاش زیادی کردم این حسو سرکوب کنم ولی هرچی میگزره بی تاب تر میشم تحمل این ب ...
خب عزیزم آدما باهم متفاوتن و اهداف و برنامه ها و اولویت های متفاوتی دارن...همچنین حس نیاز به ازدواج و همسر هم تو همه انسان ها یکسان نیست
برای من اهدافی مهم تر از ازدواج وجود دارن درحالی که ممکنه شخص دیگه ای ازدواج مهم ترین هدفش باشه و هیج یک از این دو بد نیست و نظر هر دو هم محترمه
انشالله به حق این روز عزیز به زودی شما هم همسر مورد علاقه و ایده آلتون رو پیدا کنید عزیزم
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............