کووو خواستگار خوب دختر خوب، پاک، چادر به سر، سربه زیر، خوشگل، ولی همه پسرا دنبال این درو دافا ...
پیدا میشه به وقتش
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
منم ۳۳ شدم امسال اصلا اطرافیانم از ازدواج راضی نیستن
منم که اطرافیانم رو میبینم اکثرا از ازدواجاشون ناراضی هستند
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
من ۳۰ سالمه شاغل و دانشجوام و اصولا به ازدواج حتی فکر هم نمیکنم🙄
چطور ممکنه خیلی سخته، من تلاش زیادی کردم این حسو سرکوب کنم ولی هرچی میگزره بی تاب تر میشم تحمل این بلا تکلیفی برام سخت شده، فهمیدم بهتره خود واقعیم باشم و بهتر با این خصلتم کنار بیام 😔💔
دروغه ما هممون دوست داریم همسر داشته باشیم 😔، هرچند که من هم از تعهد بیزارم و اصلا انگار در من وجود ...
همسر که نه خب آره یه وقتایی تخت فشار قرار میگیرم 😂
ولی خب یکسری چیزا ارجحیت داره به اینکارا فعلا
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂