2777
2789
نه هنوز عقد نکردیم اما نامزدیم  حلقه اوردن جشن نامزدی گرفتیم همه فامیل میدوننن همه رسم و رسومات ...

اها فهمیدم ب سلامتی خوشبخت باشییید❤

به اُمید روزی که زنان خود را باور کنند...و قدرت خود را نادیده نگیرند ...
کووو خواستگار خوب  دختر خوب، پاک، چادر به سر، سربه زیر، خوشگل، ولی همه پسرا دنبال این درو دافا ...

این حرفا چیه الان پسر معرفی کنم هیچی نداره ولی شمام نمیری باهاش 

پکیج کامل میخوان خیلیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کووو خواستگار خوب  دختر خوب، پاک، چادر به سر، سربه زیر، خوشگل، ولی همه پسرا دنبال این درو دافا ...

پیدا میشه به وقتش

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منم ۳۳ شدم امسال اصلا اطرافیانم از ازدواج راضی نیستن

منم که اطرافیانم رو میبینم اکثرا از ازدواجاشون ناراضی هستند

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اگه دوست داری مطلقه بشی برو از تو پارک یکی رو پیدا کن سال بعد مطلقه و سینگلی بازم

نه اونطوری عذاب وجدان با تبر میاد سرغام قلبمم خودشو دار میزنه 😂😂😂💔

دوست ندارم زیر بار تعهد برم  هدفم مهاجرته اگه دیدم درسم تموم شد نتونستم مهاجرت کنم شغلم گیرم ن ...

منم تو رویاهای اول صبحم تصور می‌کنم برم اروپا زندگی کنم بعد یه پسر چشم رنوی مو بلوند و تور کنم بیارم دوماد بابام شه 😂😂

من ۳۰ سالمه شاغل و دانشجوام و اصولا به ازدواج حتی فکر هم نمیکنم🙄

چطور ممکنه خیلی سخته، من تلاش زیادی کردم این حسو سرکوب کنم ولی هرچی میگزره بی تاب تر میشم تحمل این بلا تکلیفی برام سخت شده، فهمیدم بهتره خود واقعیم باشم و بهتر با این خصلتم کنار بیام 😔💔

دروغه ما هممون دوست داریم همسر داشته باشیم 😔، هرچند که من هم از تعهد بیزارم و اصلا انگار در من وجود ...

همسر که نه خب آره یه وقتایی تخت فشار قرار میگیرم 😂

ولی خب یکسری چیزا ارجحیت داره به اینکارا فعلا 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂