2777
2789
عنوان

تهدید

128 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ،با یکی از دخترهای گروهمون دعوام شده 

حالا مدام زنگ میزنه و فحش میده که گوشی رو بده بابات میخوام بهش بگم چه دختر .....داره ،منم گفتم از خودم مطمینم ،دیشب گوشی رو دادم به بابام 

حالا باز پیام داده که اون بابات نیست معلوم نیست کدوم پسریه که .....خلاصه حرفهای رکیک 

تو وات هم کلی تهدید و فحش

من الان بلاکش کردم 

بهش میگم حرف مفت نزن ،مدرک بیار

میگه تو شماره ی بابات رو بفرست تا مدرک براش بفرستم

در صورتی که من اصلا رابطه ایی نداشتم با پسری این اواخر ،موضوع گذشته هم مطمینم که خبر نداره اصلا

من فقط ترسم اینه میشه چت ساختگی درست کنه؟

مثلا میگه میخوام چت تو با مهدی و داوود رو بفرستم براش در صورتی که من اصلا نمیشناسم این دو تا رو 

بهش گفتم بلاکی 

میگه با صد تا خط بازم دهنت رو ......

این دیگه چه سلیطه اعجوبه ایه🥴

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بگو از همه تهدیدات اسکرین دارم

دارم میرم فتا شکایتتو بکنم.منتظر نامه پلیس باش

واقعا هم میتونی بری شکایت کنی و ب نظرم برو بکن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

باورت نمیشه دیشب زنگ زد ، ده دقیقه بدون مکث کردن فحش داد ،منم فقط  تونستم یه چهار بار گفتم خودت ...

الهی مث من بی زبونی پس،همونو بگو

بگو اسکرین فشاتو دادم فتا پیگیری کنن

و برو جدا

این ادما باید یجا بشینن سر جاشون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو هم بگو از همه تهدیدات اسکرین دارم دارم میرم فتا شکایتتو بکنم.منتظر نامه پلیس باش واقعا هم میتون ...

همینو بهش گفتم باز فحش داده که اگه فلان مادرت که ازم شکایت نکنی ،من منتظر همینم که فقط با تو رو به رو بشم 

اون اصفهانه من شیراز

همینو بهش گفتم باز فحش داده که اگه فلان مادرت که ازم شکایت نکنی ،من منتظر همینم که فقط با تو رو به ر ...

برو جدا

این اگه نامه فتا براش بره همونجا سکته میکنه

برو یه پیگیری بکن

خدا کنه رسیدگی کنن 

میکنن برو حتما