2777
2789
عنوان

شوهر خییلی پولدار ولی خیانت کار !!آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 105 پست
نه اصلا خوب نیست شماره اش رو بده خودم زنش میشم

واییی🤣

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توي قصه ها البته 😂كارگره مياد خونه مگه صاحبخونه ميذاره راحت بشينه توجهش به تو باشه 

منظرم این نبود که پول اصلا نداشته باشه حداقل پول لازمه... نبود پول هم خودش یه دردسره ولی کمبود احساسی در طول زمان نابودت میکنه این رو من با ۱۱ سال تجربه زندگی مشترک میگم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

چه دختر بدی هستی گذاشتی زن گرفت اومدی واسه ما تعریف میکنی😂

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
عبدتون مبارک نا تعریفتون از ازدواج چه باشه.   خانمی رو میشناسم همسرش همجنس گراست رابطش با ...

یعنی میره با آقایون رابطه داره بعد با همون ....... میاد با خانومم رابطه میگیره ؟ خانمه چندشش نمیشه 🤢🤢🤢

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

خودم تلاش میکنم و زحمت میکشم تا به همچنین درآمدی برسم! 

بعدم من شان خودمو در حد یک کالا نمیبینم که اون آقا صرفا بخاطر پولش بخواد منو بخره 

اونم با وجود بچه و همسر باز بخواد به این بی اخلاقی ادامه بده و متعهد نباشه!

نه

دلیلش واضحه.خودت میگی زنش خودکشی کرده با وجود ثروتش

پول خوشبختی نمیاره اما یکی از فاکتدرای مهم خوشبختیه

من شخصا مادی نیستم و دل خوش ب جیب پر ترجیح میدم و تاالان ب شوهرم خیلی این جریان ثابت شده.دلیلش همینه

ترجیح بدم نون و ماستمو با شادی و عشق بخورم تا خاویارمو با دل پرخون اونم ۲لقمه ب زور

این خصوصیت منه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
منظرم این نبود که پول اصلا نداشته باشه حداقل پول لازمه... نبود پول هم خودش یه دردسره ولی کمبود احساس ...

من با تجربه بيشتر بهت ميگم  از قديم ميگن پول داشته باشه سر سيبيل شاه ناقاره بزن