2777
2789
عنوان

التهاب مثانه. احساس ورم مثانه یا سنگینی داخل مثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 11102 بازدید | 40 پست
ممنونم گلم برای من یه دنیا ارزش داشت که وقت گذاشتین و جواب دادین سلامت و شاد باشید همیشه التماس دعا ...

عزیزم منم مث شمام‌دارو خوردین بهتر شدین تورو خدا جواب بدین بچم میره کلاس اول فردا من از زار و زندگی افتادم‌‌من لگنم هم درد میکنه

عزیزم منم مث شمام‌دارو خوردین بهتر شدین تورو خدا جواب بدین بچم میره کلاس اول فردا من از زار و زندگی ...

سلام گلم ببخشید من دیر میام اینجا بله عزیزم من چند روز مصرف کردم تو اون چند روز مصرف تقریبا علائمم قابل کنترل بود ولی بعد از قطع دارو دوباره مثل قبل شدم متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من عفونت مجاری ادرار داشتم که عفونت با دارو رفع شد اما دچار التهاب مثانه شدم خیلی اذیت می شم . دکترم بهم قرص ضدافسردگی و آنتی هیستامین داده که سه ماه بخورم . شما با اون سه روز پردنیزولون کاملا خوب شدی ؟ دیگه برنگشت علائمت ؟

با خدا باش و پادشاهی کن
سلام من عفونت مجاری ادرار داشتم که عفونت با دارو رفع شد اما دچار التهاب مثانه شدم خیلی اذیت می شم . ...

اره خوب شدم.  پردنیزولون شرکت ایران هورمون بخر.   پردنیزولون ۵

بچه ها منم التهاب مثانه گرفتم،بعد از استفاده از پماد واژینال کلوتریمازول.ی علتش حساسیت ب پمادهای واژیناله ازونا استفاده نکنین،ی علتش مشکلات هورمونی و کمبود استروژن،اگر استروژن بدنتون کمه قرصش رو باید مصرف کنین.،من انواع داروهارو استفاده کردم فقط چندتا چیز کمک کرد،قرص پردنیزولون ۵ تا یکهفته دوتا صبح یکی ظهر یکی شب خوردم و بعد از شب ب سمت صبح ۲/۵ میلیگرم کم کردم تا قطع شه..قرص فیشر مکس فلکسان(گلوکز آمین،کندروییتین،هیالورونیک اسید،ام اس ام)ازین غضروف سازا هست،روزی یکی..هر ۱۲ ساعت یک نئوتادین(آنتی هیستامینه) و شبی یدونه مونته لوکاست

ازین طرف رژیم غذایی بشدت مهمه،هرگونه غذای اسیدی و ترش،ترشی،فلفل،مرکبات،بادمجون،گوجه،رب،ادویه ها،باید حذف کنین.اگر مراعات کنین ممکنه در عرض ۳تا۶ ماه خوب شه.ازینور خودتونو ببندین ب تقویتی ها تا بدن بتونه خودشو ترمیم کته،روزی یدونه امگا۳،یدونه زینک پلاس،یدونه مگنیفورت،یدونه ویتامینE,یدونه ویتامین آ خوردم..و قرص کوئرس پلاس هم عالیه،ضدالتهابه روزی یکی.با همین کارا ب مرور اوکی میشین..اگر پریود شدین حتما ی امپول دگزامتازون و کتورولاک بزنین که التهاب کف لگن رو بخوابونه و مثانه تون رو تحریک نکنه.ضمنا من رژیم گیاهخواری گرفتم و سرخ کردنی حذف کروم چون عامل تشدید التهابه،لبنیات و ماست و پنیر و ... هم نباید بخورین چون اسیدیه.

ازین طرف رژیم غذایی بشدت مهمه،هرگونه غذای اسیدی و ترش،ترشی،فلفل،مرکبات،بادمجون،گوجه،رب،ادویه ها،باید ...

سلام گلی ممنون که وقت گذاشتین انشاءالله همیشه سلامت باشید ای کاش همه‌ی کسایی که مثل شما خوب شدن وقت بذارن و به دیگران هم کمک کنن سلامت باشین همیشه

بچه ها منم التهاب مثانه گرفتم،بعد از استفاده از پماد واژینال کلوتریمازول.ی علتش حساسیت ب پمادهای واژ ...

سلام عزیزم علائم شما چی بودن تو مثانه احساس درد داشتین ؟ و اینکه چجوری مشخص شد التهاب دارین