2777
2789
عنوان

التهاب مثانه. احساس ورم مثانه یا سنگینی داخل مثانه

| مشاهده متن کامل بحث + 11105 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی. آره کورتون هست دوزش خیلی پایینه و ضررنداره. حتی زن باردار میخوره.  من با همون خوب شدم. ای ...

الان تاپیک شما رو دیدم

دکتر به مامان من که التهاب مثانه داره این رو داد

پس ممکنه خوب باشه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
مرسی. آره کورتون هست دوزش خیلی پایینه و ضررنداره. حتی زن باردار میخوره.  من با همون خوب شدم. ای ...

چه عالی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
انشالله مامانت زود خوب میشع

سلام گلم ببخشید مزاحم شدم منم التهاب مثانه با درد و سوزش داخلی مثانه و حس همیشگی ادرار حتی بعداز تخلیه دارم دکترا تشخیص مثانه دردناک دادن انواع و اقسام داروها رو مصرف کردم ولی متأسفانه خوب نشدم الان تاپیک شما رو دیدم خواستم بپرسم بعداز قطع دارو علائمتون برنگشت  وبا همون چندروز مصرف خوب شدین؟و اگه امکانش هست اسم شرکت تولیدی داروتون هم بگین چون اثردهی شرکت های تولیدی فرق میکنه ببخشید که طولانی شد پیشاپیش یه دنیا سپاس از پاسخگوئی و وقتی که میذارین

سلام گلم ببخشید مزاحم شدم منم التهاب مثانه با درد و سوزش داخلی مثانه و حس همیشگی ادرار حتی بعداز تخل ...

سلام خوبین ادرارتون هم کم میاد؟.  پردنیزولون 5، شرکت ایران هورمون

سلام خوبین ادرارتون هم کم میاد؟.  پردنیزولون 5، شرکت ایران هورمون

سلام گلم خیلی لطف کردین فدات به نسبت اون حس ادرار کاذبی که دارم حجمش کمه بله همه داروها رو تقریبا چند دوره استفاده کردم ولی متأسفانه بی نتیجه بود امیدوارم که با این دارو منم شفا پیدا کنم انشاءالله همیشه سلامت و شاد باشید و یه دنیا سپاس از پاسخگوئی و وقتی که گذاشتین گلم