2777
2789
عنوان

عروسی بهم زهرمار شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه خودتون بیارید حل میشه دیگه بچه اوتو نگاه نمیکنه منم همین مشکلو داشتم بچه خودمون اومد دیکه بچه خواهرشو تگاه نکرد تا بچه دار هم نشید ذرست نمیشه حرفی هم بزنی انگار بدترین فحشهارو دادی انفدر روشون حساسن

حق داری ناراحتی تو بهش نشون بده دفعه بعد خواست با این بچه بیرون بره شما تمایلی برای رفتن نشون نده به مادرش بگو که کارش درست نیست اگه نگی بعدها برات میشه  یه عقده که چرا نگفتی و این بچه تمام لحظات زندگی تونو به فنا میده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بشبن جدب باهاش حرف بزن بگو ناراحت میشی بگو بار دیگه خواست بیاد من نمیام بگو به خواهرش بگه نمیشه ببریمش مثلا بگه اون دفعه ای داشت فلان اتفاق می افتاد من دیگه مسئولیت قبول نمیکنم میترسم

از همین میترسم بچه دوم نمیارم واس پسرم

شما خم حق داری ولی آدم داییش عموش خالش عمش دوستش نداشته باشن پس کی باید علاقه نشون بده 

واس همین میگم بچه ها تا کوچیکن مجردن با هم خوبن 

ازدواج ک کردن عروس و دوماد پاشون میبرن 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

چند وقته ازدواج کردید؟؟؟؟ 

من باشم امانت قبول نمیکنم ، با همسرتون صحبت کنید و یه جوری که فکر نکنه حسودی می کنید بهش بگید که امانت نباید قبول کنه چون اگه خدایی نکرده اتفاقی برای بچه بیفته تا اخر عمرتون شرمنده می شید ، در ضمن توصیه میکنم خودتون زودتر بچه دار بشید ، مطمئنا بعد از بچه دار شدنتون بیشتر توجه همسرتون به بچه خودتون میشه

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

چقد بیفکره زنه‌ .. بگو مگه بچه رو برا ما زاییدی تو که نمیونستی نگه داری بیخود کردی حامله شدی والا 

اون وقت همین بچه بلایی سرش بیاد هزارتا ننه بابا پیدا میکنه 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم