2777
2789
عنوان

عروسی بهم زهرمار شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 48 پست
بچه خودتون بیارید حل میشه دیگه بچه اوتو نگاه نمیکنه منم همین مشکلو داشتم بچه خودمون اومد دیکه بچه خو ...

دقیقا شوهر‌من انقدرررر روش حساسیت نشون میده ک انگار کی هس.ولی من یه ذره هم محل نمیدم بهش وقتی هم بیاد خونم‌نمیزارم ب هیچییی دس بزنه حوصلش سر میره گریه میکنه میره .هرچقد هم شلوغ کنه حرفی بهش نمیزنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت صحبت کن بگو دونفره میخای مهمونی و گردش برین از دفعه بعد لطفا بچه رو نیاره 

حتما باید بهش بگم. 

اولین مسافرتی که بعد از ازدواجمون هم رفتیم. این بچه با مامانش و باباش اومده بود و بازم شوهرم همش باید مراقب بچه بود. اون موقع هم خوش نگذشت بهم. 

دقیقا شوهر‌من انقدرررر روش حساسیت نشون میده ک انگار کی هس.ولی من یه ذره هم محل نمیدم بهش وقتی هم بیا ...

تمام دعواها و اختلافات ما هم زمانی سروع شد که خواهر شوهرم بچه دار شذ خیلی اذیتم کردن همش شوهرمو به بهانه بچه میکشوندن خونه خودشون دور هم با ماذر شوهر و دامادشون جمع میشدن یه کلمه به من نمیگفتن تو هم بیا تنها خونه نمون شوهرمم چسبیده بوذ به اونا به هوا بچه اصلا محل من نمبداد خواهرشوهرم بچه اشو کرده بود وسیله کلی اختلاف اورد تو خونمون و شوهرم ار ترس ندیدن بچه اش کشیده شدن سمت اوتا روزای خیلی بدی گذروندم جقدر بی حرمتی دیدم بماند ولی بچه دار شدم شوهرم درست شد مسئولیت پذیر شد چسبید به زندگی خودمون و ناخوداگاه از بچه خواهرش دل کنده شد و چسبید به بچه خودمون الانم حسادت خواهر شوهرم از تعییر رفتار برادرش زیاد مشهوده بازم هر کاری میکته تا دو بهم زنی کنه ولی بچه ما مانع رسیدن به خواسته اشه و الویت شوهرم شده زن و بچش

چقد رو مخه مادر بچه 

خیلی اذیت میشم از دست کاراش. 

تازه به غیر از اینا کلی ادا و اصول دیگه داره. 

مثلا کلا تا حالا ما رو خونه ش دعوت نکرده حتی به عنوان پاگشا. 

یا مثلا کادو عروسی کلا بهم ندادن 

باهاشون بیرون نرو وقتی بچه رو میداد قبول نمیکردی

به شوهرم گفتم از این به بعد هر وقت با بچه خواستید بباید من نمیام. 

ولی وسط صحبت کردنم بغضم ترکید نتونستم کامل باهاش صحبت کنم. 

بهش گفتی تا حالا؟

یه سری بهش گفتم یکی دو روز رعایت کرد. 

همون موقع رفته بودیم بیرون و مادر شوهرم و خواهرشوهرم(مامان بچه) همرامون بودن. شوهر من دست بچه رو نگرفته بود مامانشم که کلا بیخیااال. بعد نزدیک بود بچه رو ماشین بزنه. شب که برگشتیم شوهرم بهم میگه اگه بچه رو ماشین میزد تو مقصر بودی چون بهم میگی انقدر ندو دنبال بچه 

باید تحویل مادر شوهرت باشه شوهر شما چرا همش دنبالش بوده من اگه داداشم بخواد جایی بره که مامانم هم هس ...

آفرین به شما... واقعا شما کار درستو میکنید. توی خونواده شوهر مت اگه موقعی که بیرونیم برای بچه هم مشکلی پیش بیاد مقصرو شوهر من میدونن که از بچه مواظبت نکرده. 

شوهرمم به وضوح میبینم که استرس میگیره از این موضوع و خسته میشه ولی خواهرزاده ش رو خییلیی دوست داره.  

خودش دوس داره اینکارو کنه؟

آره شوهرم عاشق خواهرزادشه. 

ولی خب باید برای منم یه موقع هایی وقت بذاره. 

بهش میگم الان که به خاطر اوضاع اقتصادی نمیتونیم بریم مسافرت حداقل توی تفریحای کوچیک با هم باشیم. نه اینکه هر وقت میریم بیرون همش بدو بدو دنبال خواهرزاده ت باشی. 

چه مادر بی مسئولیتی😐 من کاری به اینکه با شما میاد ندارم فقط راز موفقیتشون تو بیخیالی رو به منم یاد ...

تازه من یک درصد از بی مسئولیتیاش نگفتم. کلا مادری نکرد در حق این بچه. اوج محبتشو که بخواد به بچه ش نشون بده میره واسش دو تا نوشابه میخره یه مشکی و یه زرد. 

کلا موقع شام و نهار اول خودش میشینه سر سفره. بعد به خاطر اینکه بچه موقع شام بهونه نگیره قبل از شام یه پفک میخره میده دستش یا بچه رو میده به شوهر من نگهش داره. 

همیشه تا ساعت 1 ظهر خوابه. خودش تعریف میکنه میگه بعضی وقتا بچه م بیدارم میکنه میگه گرسنه مه پامیشم یه بیسکوییت بهش میدم و میخوابم. 

بعد کلا بچه رو عادت داده به فست فود خوردن و سس خوردن 

وای من توام یا تو‌منی؟؟؟؟بچه خواهرشوهر منم ۲سالشه خودم تازه عروسی کردم.شاید باورت نشه کل دعواهای ما ...

خیلی حس بدیه. اولاش هیچی نمیگفتم و خودمو سرزنش میکردم میگفتم دارم به بچه حسادت میکنم. 

ولی الان واقعا دیگه دارم اذیت میشم. 

بابا دلمون میخواد دو نفری تفریح کنیم ولی همیشه یه بچه همرامونه