2777
2789

🔺کاهش قسط وام نهضت ملی مسکن به ۷.۳ میلیون

🔹دوره بازپرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بدون احتساب دوره مشارکت ۲۰ ساله است و با کاهش ۵ درصدی نرخ سود، در روش بازپرداخت پلکانی، متقاضیان باید در سال اول ماهانه حدود ۷ میلیون و ۳۵۷ هزار تومان قسط پرداخت کنند.

🔹این اقساط در سال پنجم به ۸ میلیون و ۲۸۱ هزار تومان و در سال دهم به ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد.

🔹در سال پانزدهم بازپرداخت وام، اقساط ماهانه ۱۱ میلیون و ۱۲۹ هزار تومان خواهد بود. در نهایت در سال بیستم اقساط ماهانه وام نهضت ملی مسکن ۱۲ میلیون و ۹۰۱ هزار تومان است/ تسنیم

یکی نیس بگه طرف میتونست ماهی انقدر قسط بده مستاجر نبود😂😂😂 میتونستن تعداد سالها رو بیشتر کنن 

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
کسی که انقدر قسط بده خودش میتونه خونه بخره 

دلم این خوش بوده واسه خونه داری که پرید ما یکی نمیتونیم واقعا ماهی انقد قسط بدیم کل حقوق شوهرم ۹ تومنه

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com