صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت میدونیم بین ما تنها چیزی که عوض میشه شدت دیوونگیامونه. میدونی نزدیکت بودن مثل چی میمونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار میکنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش میکنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
یجوری این دلم میخوادتت که اصلا خوشبحالت:> گاهی با بخشیدن دوباره یه آدم یه خودمون لطف نمیکنیم،فقط یه بار دیگه خودمونُ حیف میکنیم✨لبخند روی لبای من بخاطر وجودگرم توعه
ای وای قربونت برم من 😄😍😍😍 چقد خوشحال شدم که حس خوبی بهت منتقل کردم حتی برای چندلحظه😘😘 تاحالا ک ...
عشق منی🥹😂
عاشق اون اشپزخونع ک شوهرت ترکونده بود شدم
اگه شد همیشه منو تو تاپیکات تگ کن🤭🤭
یجوری این دلم میخوادتت که اصلا خوشبحالت:> گاهی با بخشیدن دوباره یه آدم یه خودمون لطف نمیکنیم،فقط یه بار دیگه خودمونُ حیف میکنیم✨لبخند روی لبای من بخاطر وجودگرم توعه
[QUOTE=299614643]اخه با این اسم کاربریت چجوری تگت کنم 🤣🤣 یه ده تا دیگه اندرلاین میذاشتی خواهر🤭 چشم سعی میکنم 🤣😘❤ ...[/QUOTE😂😂😂 ب نینییار میگم عوض کنه یچیز اسون بزاره
پس منو خبر کن😄 برام کامنت بذار بگو همون پروانه ای بشناسمت ❤❤
چش