2777
2789
عنوان

باردارم یه غذا از بیرون سفارش دادم شوهرم از ظهر قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 40 پست
واسه شامت هم یه غذای دیگه سفارش بده بیارن بخور نوش جونت

😭 بخدا نمیدونید که من چه ویاری دارم اصلا نمیتونم بخورم غذا حالا الان هوس کردم گشنه هم بودم...

۵_۶ کیلو تو بارداری همین دو ماهه کم کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خسیسه یا این بار اینجوری شده؟

ببین من آدمی نیستم که زیاد دنبال پول گرفتن یا حرید باشم خودش میخره هر چی بگیره چیزی نمیگم حالا تو بارداری ببخاطر بچه من چیزی میخوام توجه نمیکنه هرچی خودش فکر میکنه فقط انجام میده

کلا خسیسه یا این بار اینجوری شده؟

من بوی پیاز حالمو خراب میکنه هر چی میگم بابا من کل روز بوش میخوره بهم حالم بد میشه اصلا انگار مغزش نمیکشه مثلا بوی گندشو تو خونه در میاره منم مثل جنازه می افتم تو اتاق ... تازه من امتحانامه از اینطرف درس دارم از این طرف باردارم حالم خراب میشه نمیتونم درس بخونم

ببین من آدمی نیستم که زیاد دنبال پول گرفتن یا حرید باشم خودش میخره هر چی بگیره چیزی نمیگم حالا تو با ...

حالا به دل نگیر

نی نی ناراحت میشه❤️🙂

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.