2777
2789

صورتش خیلی خالیه خیلی دلش میخواد انجام بده 

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

ژل بهتره تا چربی البته ژل خوب نه این ارزونا

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون هزینه ای که میخواد برای تزریق ژل و چربی انجام بده رو بزاره برای مشاوره و بالا بردن اعتماد به نفسش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام توی مقالات علمی هم از بوتاکس و فیلر بد نوشته بودن هم چربی 

اگه می‌بینید بخاطر صورتش اصلا اعتماد به نفس نداره که خب یکم براش تزریق کنید ولی اگه می‌بینید که تحمل داره ۲ ماه بهش بگید ناشتا سر صبح سیب زمینی پخته یا سیب درختی پخته بخوره. من ژله هم شنیدم بعضیا میخورن ولی به بدن هر کسی یه چیزی میسازه و ازش نتیجه میگیره 

خیلی از روش ها هست برای پر شدن صورت که من متاسفانه بلد نیستم ولی تو نت سرچ بزنید میتونید پیدا کنید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

تاحالا تزریق چربی که خوب دربیادندیدم ولی ژل رودیدم که عالی باشه شایدم من ندیدم هست 

آخه چربی طبیعیه و شاید عوارضش کمتر

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی