2777
2789

🔴 مختص 16 تیر (فردا)

🟢 ختم ۱۲۰۰۰ ذکر « یا علی» +  دعا نادعلی کبیر 

🟡 سهم هر نفر ۳۰۰ تا ذکر یا علی + یکبار دعا نادعلی کبیر  

فردا عید غدیر🌹 

🟣۴۰ نفر هر نفر ۳۰۰ تا ذکر یا علی می گوییم و یکبار دعا ناد علی میخوانیم  به نیت حاجات خودمون و اعضا ختم که انشاالله امام علی (ع) واسطه حاجت روایی ما شوند 💚🙏🏻

🔴🔴🔴 دوستان اگر مطمئن هستید ختم و تکمیل میکنید بردارید تا خدایی نکرده مدیونی نسبت به سایر اعضا ختم براتون پیش نیاد🙏🏻

💚التماس دعا 🤲🏻🙏🏻

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
من شرکت میکنم لطفا فردا لایکم کنید یادم نره 😅

قبول باشه سهم شما ۳۰۰ ذکر « یا علی» + یکبار دعا نادعلی کبیر ،مختص فردا ( عید غدیر)،انشاالله حاجت روا گلم🤲🏻🌹💕

گلم بنویس بزن به دیوار اتاقت یا الارم بزار یه موقع فراموش کردم یاداوری کنم یادت بمونه 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.