2777
2789
عنوان

خدایا من چی بخورم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 33 پست

من‌مجردم ولی معده ام کوچولو و حساسه دایم ضعف میکنم و بستری میشم 

دفعه اخر که رفتم زیر سرم دکتر برام فنوتیازین و ویتامین ب۶ تزریق کرد 

اون لحظه خیلی گریه کردم و بالا آوردم ولی بعد به تدریج حالم خوب شد و تونستم یکم غذا بخورم 

دکتر گفت قبل حمله تهوع خودت بیا و دارو رو مجدد همراه سرم بزن . خیلی نتیجه خوبی داشت حتی میتونم سر میز بشینیم و غذای سفره رو بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم اینجور افراد چیزای سرد و ترش رو بتونن تحمل کنن

مثل بستنی . معجون. یا لواشک و الوچه و قره قوروت رو امتحان کن درسته جلوی ضعف رو نمیگیره ولی بازم از هیچی بهتره

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
منم ماست و خیار میخورم همونو بالا میارم

من از ماه دوم تا پنجم همینطوری بودم 

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

آجیل بخور لااقل از ساقه طلایی خیلی بهتره..

ماست و دوغ هم برات خوبه هم دلتو خنک می‌کنه 

میوه تا میتونی بخور،اگه بتونی مرغ یا گوشت نمکی کنی و ذغالی کنی برات خوبه چون میگی ضعیف شدی 

تا دو سه ماه اول ویار شدیده بعد بهتر میشی

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

ببین چی دوست داری من فقط سیب گلاب میخوردم و آش رشته هر روز عصر شوهرم برام آش رشته میخرید ولی یکی از دوستام بارداریش با من بود فقط بیسکوییت میخورد باید ببینی خوردن چی اذیتت نمیکنه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

وای منم همین بودم تنها چیزی که بدم نمیومد ظهرا ابدوغ خیار شبها ماست و خیار

فقط بعدش یکم تخمه شور میخورم حالمو بهترمیکرد 10 کیلو من کم کردم

عزیزم اجیل بخور حتما هرجور شده ویتامین شو میرسونه به بدنت

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
حس میکنم اینجور افراد چیزای سرد و ترش رو بتونن تحمل کنن مثل بستنی . معجون. یا لواشک و الوچه و قره ق ...

ولی چیزای سرد معده رو ضعیف تر و ویار و تهوع رو بیشتر میکنه من تجربه داشتم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اوهوم اینا رو باید امتحان کنم.

ببخشید اشتباه نوشتم رب به 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹