2777
2789
عنوان

من ی نویسنده ام و از شما ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 38 پست
سنم زیاد نیست و نمیتونم در این سن همچین چیزی بنویسم راستش ، البته تا به الان برای خانواده ام نخوندم ...

به سنه مگه؟ 

هرچی دوسداری بنویس عزیزم موفق باشی

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه اتفاقا قصد دارم پسری نباشه تو زندگیش و ی دختر موفق و شجاع بسازم که نیازمند هیچ پسر و ادم دیگه ای ...

خوب این اصلا تکراری نیس اصلااا

من هررمان دیدم  ب پسر نیاز داشته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موضوعش خیلی ام خوبه،،مشکلات و چالشهایی که توی جامعه باهاشون مواجه میشه،..کم نمیاره،،نهایتا خیلی موفق میشه ،همچین چیزی،،،فقط بنظرم عشق و عاشقی قاطیش نکن،ببرش توی فضای دیگه،مستقل و قوی باشه این خانوم،چیزی که نیاز زنان جامعه ما هست

به سنه مگه؟  هرچی دوسداری بنویس عزیزم موفق باشی

کاملا درست میگید ، اما من در این مسئله یکم خجالتیم و روم نمیشه که برای کسی بخونم یا تعریف کنم 

بیشتر کتاب هایی که خوندم یا فیلم هایی که دیدم ی پسر اومده قهرمان داستان شده ، چرا دخترا این سری قهرمان نباشن ؟!

خوب این اصلا تکراری نیس اصلااا من هررمان دیدم  ب پسر نیاز داشته

امیدوارم ، دو تا دوست صمیمی داره تو پرورشگاه که یکیشون معلولیت جسمانی داره و دیگری خانواده اش تصادف کردن و فامیلی نداره که الان پرورشگاهه

کاملا درست میگید ، اما من در این مسئله یکم خجالتیم و روم نمیشه که برای کسی بخونم یا تعریف کنم  ...

عزیزم 

خوبه دختر قهرمان باشه 

ولی کلا چاشنی عشق خوبه هیجان میبره بالا مخصوصا نوجون ها عاشق رمان های اینجورین

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
امیدوارم ، دو تا دوست صمیمی داره تو پرورشگاه که یکیشون معلولیت جسمانی داره و دیگری خانواده اش تصادف ...

اهاا چ غم انگیز

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
کاملا درست میگید ، اما من در این مسئله یکم خجالتیم و روم نمیشه که برای کسی بخونم یا تعریف کنم  ...

این اشتباه بهتر شخصیت اصلی داستان زن باشه و به نحوی فمنیستی کم پیش بری البته نشه از طرفی مرد کوبنده باشه