2777
2789
عنوان

آخه بی وجدان ها ۳ تا دفترچه واسه کنکور؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 67 پست

امروز تجربی خیلی سخت بوده داداشم می‌گفت ریاضیش ودوتا زدم

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سه تا؟؟ وقت ما(سال۹۹)دو تا بود یکی عمومی یکی تخصصی

هر یه ساعت تقریبا یه دفترچه دادن تو ۳ ساعت ۳تا.....متاسفم‌فقط واسه اینکه یه بار خودشونو جای دانش آموز بدبخت نمیزارن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
بچه ها هر دفترچه مثلااا اگه سی دیقه تایم باشه نمیان دفترچه رو سر سی دیقه بگیرن ک😐نه؟ دستمون هست ...

میگیرن کلی هم امضا و آدرس باید بنویسی  واسه هر پاسخنامه و دفترچه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
لو نرفته بود؟؟؟!! عزیزممممم هرسال لو میره مگه میشه نره خودشون اصلا..... خدا نجاتمون بده😐

هعی روزگار وحشی🫠

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟