2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 18 پست
عزیزم برای دل خودم نوشتم خیلی عذاب کشیدم تو این زندگی کسی تا جای کسی نباشه درک نمیکنه نخواستم کسی قض ...

گلم اشتباه نوشتم قضاوت الان متوجه شدم باید مینوشتم راهنمایی. 

میفرمایی خانواده شوهرم دنبال مال مردم هستن ، شوهرت هم چنین خصلتی داره ؟ 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
گلم اشتباه نوشتم قضاوت الان متوجه شدم باید مینوشتم راهنمایی.  میفرمایی خانواده شوهرم دنبال مال ...

اونا کسی رو می‌خوام ک بهشون باج بده مهمونی اصلا نمی‌دن ولی دسته جمعی میرن خونه هر کسی از غریبه تا فامیل چند وعده میمونن همشون اینجورین من ب اینا کاری ندارم بخاطر رفتاری خیلی بدی ک با من دارن شوهرم میخواد هر بار فراموش کنم که برام سخته و اونم با خونوادم مقابله با مثل می‌کنه ادامای خیلی بی احساسین و از نظر فرهنگی خیلی ضعیفن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینطور که میگی شوهر شما هم بی منطق هست و حاضر نیست به خاطر شما رابطه با خانواده رو محدود کنه و معتقده شما باید خودت رو با اونها سازگار کنی ؟

اگر از ادامه بحث در اینجا معذوری درخواست بده بیا خصوصی 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
پس اینطور که میگی شوهر شما هم بی منطق هست و حاضر نیست به خاطر شما رابطه با خانواده رو محدود کنه و مع ...

منطق شوهرم حرف خواهر و مادرشه ک کلا حق رو به خودشون میدم و منفعت خودشون براشون مهمه اولویت شوهرم همیشه اونا بوده حتی خودشم اولویت نیست بخاطرشون مجبورم کرد بچه اولمو سقط کنم چون نمیخواستنش