شوهر من وقتی اومد خواستگاریم هیچی نداشت و هیچ حمایت مالیم نداشت پدرم نداشت دستشو بگیره چند سالی که پیش مادرش بوده همه درآمدش دست مادرش بوده که الان مادرشوهرش پس انداز زیادی داره الان از جوانی این کارو کرده با وجود این پدرم دستشو گرفت و بعد از ۵سال هم صاحب خونه شدیم و هم ماشین ولی در طول این چند سال خون دلها خوردم بخاطر دخالت ها و انتظارات خانواده شوهرم اکثرا مالی بود همیشه سواستفاده کردن و زخم زبان زدن و اذیت کردن
گلم اشتباه نوشتم قضاوت الان متوجه شدم باید مینوشتم راهنمایی. میفرمایی خانواده شوهرم دنبال مال ...
اونا کسی رو میخوام ک بهشون باج بده مهمونی اصلا نمیدن ولی دسته جمعی میرن خونه هر کسی از غریبه تا فامیل چند وعده میمونن همشون اینجورین من ب اینا کاری ندارم بخاطر رفتاری خیلی بدی ک با من دارن شوهرم میخواد هر بار فراموش کنم که برام سخته و اونم با خونوادم مقابله با مثل میکنه ادامای خیلی بی احساسین و از نظر فرهنگی خیلی ضعیفن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس اینطور که میگی شوهر شما هم بی منطق هست و حاضر نیست به خاطر شما رابطه با خانواده رو محدود کنه و مع ...
منطق شوهرم حرف خواهر و مادرشه ک کلا حق رو به خودشون میدم و منفعت خودشون براشون مهمه اولویت شوهرم همیشه اونا بوده حتی خودشم اولویت نیست بخاطرشون مجبورم کرد بچه اولمو سقط کنم چون نمیخواستنش