2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 51 پست
اخی عزیزم مبارکت باشه.بعد چندسال بچه دارشدی اینقد تو شوکی

مچکرم

چن سال ک نه ۸ماه اقدام بودم ک خبری نشد.شوهرم رفت آزمایش اسپرم داغون بود

خودمم ک تنبلی دارم اصلا فکرشم نمیکردم مثبت بشه

بخاطر همین تو شکم

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
مچکرم چن سال ک نه ۸ماه اقدام بودم ک خبری نشد.شوهرم رفت آزمایش اسپرم داغون بود خودمم ک تنبلی دارم ا ...

اخی الهی منم ۸ساله منتظرم الانم سه روزه مراحل ای وی اف شروع کردیم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی الهی منم ۸ساله منتظرم الانم سه روزه مراحل ای وی اف شروع کردیم

مشکل از تو بود یا شوهرت ؟؟ ماهردومون مورد دار بودیم 😢

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
مشکل از تو بود یا شوهرت ؟؟ ماهردومون مورد دار بودیم 😢

ن عزیزم شوهرم خیلی ببخشید تو بچگی تو دعوا صربه خورده یکی از بیضه هاش ازبین رفته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ن عزیزم شوهرم خیلی ببخشید تو بچگی تو دعوا صربه خورده یکی از بیضه هاش ازبین رفته

ان شاءالله ک زودی نتیجه بگیرین گلم

بیبیت مثبت شد بهم خبر بده خوشحال شم 😍💗

ان شاءالله ک زودی نتیجه بگیرین گلم بیبیت مثبت شد بهم خبر بده خوشحال شم 😍💗

ممنون عزیزم حتما😘😘💕💕

بچت پسره، بی چون و چرا مطمئن باش

عزیزم بچه م پسر هستا 🤣یهو یادم اومدی گفتم بیام بهت بگم 😁😘