2777
2789
عنوان

بیبی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 51 پست

اسی جان تبریک 

ببخشید من یچیزی بپرسم 

بچه ها من چه غلطی کنم 😭😭😭😭😭 

بچه خیلی دوس دارم شوهرمم همینطور ولی مدام باهم جنگ و دعوا داریم در حد فحش های رکیک اوایل کتک هم می‌زد مهریمو هم گرفته بعدش باز یچیزایی برگردوند کلا اخلاق نداره 

دوس ندارم ی بچه اضاف بشه هربار میگم میرم خونه مادرم تموم میشه چندین بار اومده گفته .. خورده و غلط کرده ولی باز تکرار ..

این دوراهی داره منو میکشه .

امروز میخواستم برا عید برم خونه مادرم و برنگردم . امادیشب بهم کادو سالگرد ازدواج داد  

خدایا چ غلطی کنم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

فقط من نمیدونم چطوری وارد شم🤣🤣🤕

اومدی دیگه🤭

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم چند روز از موعدت گذشته بود علائمت چی بود ؟ 

فردا موعدمه

از۱۷یا۱۸سیکلم  درد سینه هام شروع شد مث درد قبل پریود ک همیشه داشتم.ولی ایندفعه یکم با شدت بیشتر.مخصوصا نوکشون.من همیشه عادت دارم دمر بخوابم ولی نمیتونستم دردم میومد

با درد زیرشکم ک اولین بارم بود قبل پریود اینجوری میشدم

سمت راست نافمم دردخفیف داشتم گاهی..با گهگاهی کمردرد پریودی ک نزدیکای موعدم میومدو میرفت

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
اسی حالتو خریدارم خییییییییلی مبارکه😍 برام دعا کن که محتاج دعایم

عزیزم

الهی ک ب زودی نینی دار بشی ان شاءالله

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
اسی جان تبریک  ببخشید من یچیزی بپرسم  بچه ها من چه غلطی کنم 😭😭😭😭😭  بچه خیل ...

ممنونم عزیزم

😔😔

ناراحت شدم برات 

نمیدونم چی بگم خودم فعلا تو شوکم

عزیزم الهی ک ب زودی نینی دار بشی ان شاءالله

❤❤❤

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
چنوروز از موعد پریودیت رد شده !؟ من خیلی میترسم این مدت استرس زیاد داشتم ب گمونم پریودیم بخاطر ا ...

فردا موعدمه عزیزم

نگران نباش . من یکم این ماه خونسرد بودم

تازه همسرمم اسپرمش اصلا تحرک نداشت.مورفولوژیشم ی درصد بود باورم نمیشه اصلا

خودمم ک تنبلی دارم .. تو شوکم حسابی

منم دعا کنین بچه ها باشه  ؟

الهی همونی بشه ک میخای

برات صلوات میفرستم 😘💗

مبارکه عزیزدلم مبارکه قشنگم 😍😍😍

فداتشم ممنونم

دعا کن همه چی خوب پیش بره 😢

فردا موعدمه عزیزم نگران نباش . من یکم این ماه خونسرد بودم تازه همسرمم اسپرمش اصلا تحرک نداشت.مورفو ...

الهی آرامش مهمون همیشگی دلتون باشه خیلی ذوق کردم برات 🥲🥰

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

عزیزم چرا ایتقدر استرس داری اروم باش الان برابچه اصن خوب نیس

افتضاااااح دهنم خشک میشه

تو شوکم

مبارکه گلم 

ممنونم 😘

الهی آرامش مهمون همیشگی دلتون باشه خیلی ذوق کردم برات 🥲🥰

فداتشم.انرژی مثبتت اول قسمت خودت گلم 😍💗

افتضاااااح دهنم خشک میشه تو شوکم

اخی عزیزم مبارکت باشه.بعد چندسال بچه دارشدی اینقد تو شوکی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون