2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست
چرا امثال شماها میخواید بقیه رو مثل خودتونید بکنید؟ این تاپیک هیچ ربطی به حجاب نداره کسی که بحث حجاب ...

قبلا حجاب حرمت داشت الان شده مث فحش.خجالت بکشید توروخدا با مردم چیکاردارین

خودتون میخاین هرکاری کنین کنین دیگه با بقیه چیکار دارین میخان چجوری باشن

انگار زورتون میاد کسی میگه با حجابم.

چتونه

ریپ نزن دعوا ندارم

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

منظورشون اینکه شاید عمدن م ح ج ب ه ها مورد حمله ن

خیلی خوش بینی خوشم اومد 😂

ولی منظورش این نیست

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دید منو شما متفاوته من حسب تجربه میگم،و دوسندارم کار بیهوده بکنم و حال خودمو خراب کنم، طرف مریضه توی ...

محاله روحو روانتو بهم نریزه.. و چرا میگین فک میکنم عمدی نبوده در صورتی که عمدیه اینکارا

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
ولی بچه ها من یادمه بچه بودم داشتیم با مامانم از بازار برمیگشتیم یه موتوری اومد دست زد به پشت مامانم ...

وای فکر کن بیوفتی دنبال موتور و.. حالا چرا عقب موتورو گرفته مگه زورش میرسه؟

امکان نداره یه خانم الکی وسط خیابون داد بزنه و به یک مرد تهمت بزنه ! مردم عاقلند ، میفهمند ، خودشون ...

اردبیلیا و ترکا خیلی با غیرت و جوانمرد هستن طبق تجربه ی خود منم 

خیلی هوای خانما رو دارن تو اینطور مواقع 

مخصوصاً اگه غریب باشه 

مگه اونی که مانتو داره کمبود توجه داره؟  به عنوان یک مرد میگم بهت که ادم مریض با جچاب بی حجاب ...

من خودم مانتویی ام

به پوشش بد بیشتر جسارت میشه .فکر نمیکنم درکش اینقدر سخت باشه!

هیچ ربطی نداره با این حرفا کثیف بودن مردا رو توجیه نکنید 

ارتباط مستقیم داره

شبیه یک معادله ست

و هیچ کسی از کار زشت و وقیحانه مردها نه دفاع میکنه نه توجیه!

حقیقت همینه فطرت انسان اینجوری آفریده شده

اصلا بخاطر همین فطرت خدا زنان رو توصیه به پوشش و مردان رو توصیه به کنترل نگاه کرده!! که البته هر دو دسته رعایت نمیکنند!!!

خیلی خوش بینی خوشم اومد 😂 ولی منظورش این نیست

شاید ...من گذری پستها رو خوندم 😄😄😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
باشه ولس امار تجاوز توی امریکا هر ۴ زنه ۱ دونس 

@نی_نی_یار_پنج  

اومده تو تاپیک زنونه و بحث رو به حاشیه میبره به خانم ها هم توهین کرد 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
شاید ...من گذری پستها رو خوندم 😄😄😄

میگه چادریا کمپین راه انداختن😁( حالا چه کمپینی خدا داند🙄)

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
@اعتصامی    

دیر صدا زدی رو به ترکیدنه🤭

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐