2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه طرف اصلا بهش نمی‌خورد کثیف باشه با یه کت و شلوار و شیک و پیک البته همیشه میگم نباید ساکت ...

من كه جيغ كشيدم فحشش دادم مرده از اين گنده ها بود هجوم آبرد طرفم كه بزنتم ديد من صدام بردم بالاتر يهو فرار كرد غصم گرفت يه عالمه آقا اونجا بودن همشون تماشا چي بودن بكنفر دفاع نكرد ازم، اگه ميومد جلو قشنگ ميگرفت منو ميزد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
هرجوری دلش میخواد نمیشه چون جنگل نیست فرق انسان با حیوان همینه

فرق انسان با حیوان اینه که به عقاید هم احترام بذارن و کسی رو اذیت نکنن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
یعنی اونی که پوشیده هست اگه حجابشو ورداره، چه بسا زیباتر و جذاب ترم باشه فقط کمبود توجه نداره

مگه اونی که مانتو داره کمبود توجه داره؟ 

به عنوان یک مرد میگم بهت که ادم مریض با جچاب بی حجاب نمیشناسه

از کسی خوشش بیاد مزاحمش میشه و ربطی به حجاب طرف نداره

میگم کمپین دیگه متوجه نشدین انگار

خدایا مرسی امشب هم سوژه خنده پیدا شد😐

من میگم به حجاب ربطی نداره به چادری هم متلک انداختن حتی بیشتر از بی حجاب ها، تو میگی کمپین

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

ولی بچه ها من یادمه بچه بودم داشتیم با مامانم از بازار برمیگشتیم یه موتوری اومد دست زد به پشت مامانم حالا مامانمم چادری (اون موقع من متوجه نشدم که چیکار کرد) 

ولی مامانم شروع کرد به دادو بیداد کردن ودویید دنبالش و یه میله ترک مانندی داره پشت موتور همونی گرفت ویکم دنبال موتور کشیده شد وموتوری هم یکم تعادلشو از دست داده بود وسعی داشت دست مامانمو ول کنه وموفقم شد... یادمه گفت اون اقاهه کتکم زد منم زدمش بین خودمن باشه😢

منم به کسی نگفتم اونم دیگه هیچی نگفت🥺

ولی اون یکی دوروز همش درحال گریه بود

وقتایی که یاد اون روز میوفتم عمیقا براش ناراحت میشم که از بیان این موضوع خجالت کشیده بود😔

من نمیفهمم چرا میاین کامنت میزارین یا یکی رو ریپ میکنین هرچی دوست دارین میگین بعد تهش میزنین ک ریپ نزن😶

تو اگه بلد بودی سکوت کردنو خودت میکردی دیگه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم 

خدایا مرسی امشب هم سوژه خنده پیدا شد😐 من میگم به حجاب ربطی نداره به چادری هم متلک ...

منظورشون اینکه شاید عمدن م ح ج ب ه ها مورد حمله ن

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من نمیفهمم چرا میاین کامنت میزارین یا یکی رو ریپ میکنین هرچی دوست دارین میگین بعد تهش میزنین ک ریپ ن ...

واییییی عالی

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
جذاب تر آره ولی عاقل تر نه!!! چون هیچ عاقلی آرامش خودشو با پوشش نادرست به خطر نمیندازه

آدم عاقل خودش سبک زندگیش رو انتخاب میکنه نه با حرف آدمای ... 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

امکان نداره یه خانم الکی وسط خیابون داد بزنه و به یک مرد تهمت بزنه ! مردم عاقلند ، میفهمند ، خودشون ناموس دارن ،

ای بنازم یک همچین اتفاقی تو سرعین اردبیل افتاد ، خانومه تهرانی هم بود ، حیغ کشید : بیشرف ! مگه خودت خواهر مادر نداری 

مغازه دارا ریختن ، من فقط مرده و دوستش رو میدیدم زیر کتک داد میزدند : نزنید ، گ....خوردیم ، ولی غیرتیا زدن خونین و مالینشون کردند ، جالبه ما داشتیم عسل میخریدیم ، صاحب مغازه تا صدای جیغ سنید گفت : خواهر حواستون به دخل من باشه الان برمیگردم ! چوبش رو برداشت و رفت سراغ مرد خطاکار 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند