2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست

امیدوارم همچین آدمای مریض جنسی تیکه تیکه بشن 😑😑

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اینجور موردا رو باید محل نداری. اصلا طرف دست مالیت کرد خب محل شلوغه، پس بروی خودت نیار و برو

همین هیچی نگفتنا باعث شده بعضیا به خودشون اجازه بدن همه رو دستمالی کنن. باید داد زد باید 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
شما چرا ریپ‌میزنی داره از استارتر میپرسه شماها چتونه میپرید وسط بعدم باعث دعوا میشید اخرشم تقصیرو ...

به خدا که همینههه!

جدا از اون من دقت کردم اینروزا به چادریا و اینایی که باحجابن بیشتر متلک میندازن😑😑

شاید این بنده خدا هم خواسته ببینه استارتر هم قضیش اینجوریه یا نه

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
میتونم کلی بدونم حجابت در چه حد ؟ همینطوری .....

برای آدم مریض فرقی نداره

اون مشکل داره خودش

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

من چی بگم که امروز از جلسه کنکور میومدم یه مرده دودو ل اش رو در اورد بهم نشون داد😒 بدو بدو فرار کرد ...

وای😨😂😂

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀